Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba w ciąży?

Ciężarne kobietki... dziwna historia białego śluzu...

Polecane posty

Gość chyba w ciąży?

Witam! Wiem, że takich tematów jest kilka, ale moja historia jest dość nietypowa. Otóż, staramy się o dziecko trzeci cykl, dziś jest 15 dc, współżyjemy co drugi dzień. I od kilku dni zaczął się pojawiać biały śluz, gęsty, lepki, bez zapachu. Nie mam żadnego podrażnienia ani nic. Było go średnio dużo ale był ciągle przez kilka dni, no a dziś to już istna lawina, jest zupełnie biały, gęsty, bez żadnych grudek i bez najmniejszego zapachu, ma idealnie gładką konsystencję, zupełnie jak balsam lub mleczko do ciała :) Wiem, że biały śluz występuje w ciąży, ale czy właśnie taki i czy to nie za wcześnie? Właśnie dlatego zastanowiła mnie kolejna rzecz: poprzednia miesiączka (1.06 - 6.06) była nieco inna niż zawsze, słabsza i bez żadnych skrzepów, krew była dużo jaśniejsza, jakby bardziej "czysta". Czy to możliwe, że zaszłam już w poprzednim cyklu ? Nie robiłam testu, bo uznałam, że skoro @ przyszła to nie ma podstaw. Teraz zagadka tego śluzu... kiedy on się pojawia? W którym tygodniu Wy go zauważyłyście? Co o tym myślicie? Ja już zwariowałam... czy są podstawy wg. Was do testowania?

Gość BOBKA
u mnie nie bylo nic , zrob test bedzie najlepiej:)

Gość BOBKA
u mnie nie bylo nic , zrob test bedzie najlepiej:)

A czy orienyujesz sie w wygladzie sluzu w roznych fazach cyklu? Bo po sluzie plodnym ( rozciagliwy, wygl jak bialko jaja kurzego) jest ten niepodny i on wlasnie wyglada tak jak Ty piszesz. Ja jak bylam w ciazy to nie mialam zadnego bialego sluzu i nie wiem gdzie Ty cos takiego slyszalas.

Gość chyba w ciąży?
jagoda tak orientuję się, ponieważ staram się o dziecko od jakiegoś czasu, poza tym mam trochę więcej lat niż 20 i "trochę" cykli za sobą :) więc wiem jak wygląda "normalny" śluz niepłodny po owulacji. Właśnie dlatego zastanawiam się nad tym, który jest teraz, bo jest zupełnie inny niż zawsze.

no to moze rzeczywiscie jestes w ciazy. a objawy jakies ine objawy oprocz tych ktore tu wymienilas?

Gość chyba w ciąży?
Kilka razy zawroty głowy, co nigdy mi się wcześniej nie zdarzało, senność i kujące bóle w podbrzuszu, ale te bóle kojarzyłam raczej z owulacją a teraz już sama nie wiem... :(

Gość no to chyba jesteś w tej ciąży
tylko myśle ze raczej z poprzedniego cyklu :) TESTUJ!!!

Gość no właśnie ja też
ja też taki mam śluz a jestem 10 dni po przytulaniu. Co to?

Gość thaisse80
ja bialy sluz mialam zarowno w ciazy jak i nie w ciazy.

Gość chyba w ciąży?
:D:D:D dobre to z tą tubką!

Gość ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
/