Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka1983

Espiro Vector 4 Air

Polecane posty

Gość Agnieszka1983

Witam. Niedługo zostanę mamą i mam poważny problem z zakupem wózka. Poszukuje opinii o wózku Espiro Vector 4 Air. Jeśli ktoś ma doświadczenia z tym właśnie modelem to bardzo proszę o radę czy warto go kupić.

ja mam i jestem zadowolona. Wózek fajnie się prowadzi, bardzo lekko. Przednie koła są skręcane co bardzo ułatwia prowadzenie, ale można je też zablokować co np przydaje się przy usypianiu (wtedy wózek nie skręca jak jeździsz tam i z powrotem). Ja juz jestem na etapie spacerówki (która jest dołączona do zestawu), więc troche go już użytkuję - ze stelażem nic się nie dzieje, nic się nie poluzowało, wszelkie mechanizmy działają tak jak powinny. No i wizualnie jest bardzo ładny, ma fajną żywą kolorystykę (ja mam opcję oliwkową-zieloną)

Gość agrafkaaaaa
przyłączam się bo też się zastanawiam nad kupnem tego wózka

Gość Agnieszka1983
Straszny-kocur dzięki za opinie. A mam jeszcze pytanie odnośnie gondoli. Jak długo Twoje maleństwo w niej jeździło, bo wydaje się dosyć mała. Właściwie to jestem zdecydowana na ten wózek, ale warto wiedzieć o nim więcej niż to co powiedzą w sklepie.

no tak, w gondoli nie pojeździł zbyt długo - jak miał 5 miesięcy to przeszłam na spacerówkę, bo w gondoli się nie mieścił (do tego była zima, więc kombinezon i koc zrobiły swoje). Z tym, że moje dziecko jest dość duże i długie - wtedy ważył jakieś 8kg i nosił rozmiar 74/80 cm. No ale spacerówkę dawałam na opcję leżącą i było ok.

Gość Agnieszka1983
Dzięki. Tak właśnie myślałam, że w gondolce to tak do 5 miesiąca, no i też zima przede mną. Czyli bardzo podobnie. Mimo wszystko zdecyduję się na ten wózek, bo jest lekki i zgrabny i naprawdę mi się podoba.

Też się zastanawiam nad kupnem tego wózka. A jak się Wam jeździ nim w zimę? te przednie kółka nie są za małe?