Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewnakraglakluska

Panowie, czy związalibyście się z pulchną dziewczyną

Polecane posty

Gość pewnakraglakluska

Gdyby była miła, zabawna, miała ogromne poczucie humoru, taka przebojowa dusza ale z nadwagą (160 wzrostu, 67 kg), co prawda zadbaną, ale jednak z nadwagą? Proszę o SZCZERE odpowiedzi.

Gość kurczę upieczone
jeżeli charakter miałaby naprawdę świetny (nie naciągany i przesadzony :/), nie lubie "milutkich" gruasek. Nie zapominajmy że twarz jest b ważna.

Gość staszek spod monopolowego
NIE

Gość heniok
67 kg to dla mnie żadna nadwaga tym bardziej,że piszesz że jesteś zadbana .Jeśli kobieta jest fajna to na pewno taka waga nie stoi na przeszkodzie . Znam kobietę ważącą 80 kg a nikt nie daje jej więcej jak 65 kg.

Nie jestem panem, ale znam paru i z pewnością nadwaga nie dyskwalifikuje dziewczyny u wszystkich. :) Oczywiście dopóki mówimy o nadwadze, a nie poważnej otyłości. Wszystko dobre, o ile nie w nadmiarza... Wielu facetów odrzuci zarówno panie kościste, jak i pulchne nie bacząc na wnętrze już na samym starcie. Ogólnie więc na pewno jest wielu facetów, którym Twoja figurka przypadkie jak najbardziej do gustu. :)

Gość pewnakraglakluska
Nie bywam "milutka", jestem po prostu lubiana, powiem dość nieskromnie.

jeśli miałbym patrzyć tylko na wygląd to może o ile te kilogramy ładnie się rozkładają ;)

Gość kibic druzyny czeskiej
a ch00ja między cyce bierzesz?

Gość pewnakraglakluska
Dbam o siebie, ruszam się dużo (nie, nie tylko do lodówki po schabowe ;) ), ale nie mogę zrzucić więcej niż do 61. Sama się ze sobą czasami źle czuję i mam kompleks na punkcie mej wagi, dlatego wiem, że nikt nie zaakceptuje mnie, jeśli ja siebie nie pokocham, a z tym trudno. Faceci zwracają na mnie uwagę, ale to dlatego, że ubieram się kobieco, szpilki, spódniczki, sukienki, mam taki hm elegancki, klasyczny styl. Ale to są z reguły starsi ode mnie mężczyźni, a nie w okolicach mojego wieku. Często znajomi pytają, dlaczego nikogo nie mam, a ja poprostu boję się odrzucenia ze względu na moje kompleksy i dlatego boję się zaangażować, jeśli już (rfzadko bo rzadko ale czasami) pojawi się ktoś, kto chciałby ze mną te konie kraść.

Gość w życiuuuu
jak to można ruchać się z takim obleśnym baleronem a bleee i nie pierdolcie mi tu ze jakby była intelogentna fajna itd. , nmie ma to jak fajne zgrabne ciałko a nie wieloryb jakis

Gość pewnakraglakluska
W życiu, masz prawo do takiego zdania. Choć do wieloryba to mi jeszcze brakuje ;)

Gość kika bez bucika
tak samo jest w strone faceta. jesli jest gruby uje bany baleron to sie rzygac chce!!!!

Gość facet nie jest
baleronem, tylko miskiem :classic_cool: Kobiety ❤️ miskow

Gość mirek874
mialem zajebiste laski ale zadna nie umywala sie do tej z ktora jestem teraz ma nadwage ale jest strasznie kobieca i ciepla

Gość pewnakraglakluska
mirek, jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, ogromna większość facetów takich dziewczyn nie bierze pod uwagę na poważnie, wystarczy poczytać posty powyżej,ale nie można nikogo za to winić.

Gość hjyf
TAKIE ZYCIE

Gość cozadebilnytoopik
Klusko, nie obraź się, ale litości :O Po Twoich postach widać, że jesteś fajną, inteligentną babką, a włazisz na forum dla sfrustrowanych prawiczków i gimgówien (bo kobiet i MĘŻCZYZN to tu raczej mało) i zadajesz debilne pytania. 67 kg to ma być nadwaga? Piszesz, jakbyś była nie wiem jak otyła :O Co chcesz tu osiągnąć, popaść w jeszcze większe kompleksy, bo ktoś na Tobie wyładuje swoje frustracje? Wiesz dobrze, że tak, jak robisz, jest o.k. Uśmiech, poczucie humoru, ładne ciuszki i wszystko będzie dobrze.

nie lubie "milutkich" gruasek dołączam się:) jeśli nie słodzisz wszystkim usilnie nadrabiając wagę, a jesteś szczera, potrafisz i pocieszyć i opieprzyć - dlaczego nie? ilu masz super przystojniaków na ulicach? chyba tylko takich, którym się karnet na siłownię skończył 5 lat temu, wraz z włosami na głowie :)

Gość pewnakraglakluska
Odpieram zarzuty ;) Wiem, że średnia wieku tu wciąż spada, ale czasem jednak łatwiej anonimowo zapytać kogoś obcego, więc teoretycznie obiektywnego. A po wtóre, pytam z czystej ciekawości. PS: Jestem osobą bardzo charakterną, przede wszystkim jestem wierna sobie i swoim własnym przekonaniom, więc raczej daleko mi do jałowych "milutkich grubasek" ;)

Gość fajnie piszesz GRUBASIE

Gość lubie sie przytulic
a skąd jesteś ?:)

Gość risky33
przykro mi ale NIE nadwaga u kobiety mnie poprostu odrzuca

Gość nx
zastanawiam sie

Gość nx
fajnie piszesz ale chyba nie