Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodko_gorzki

Polskie studio tatuażu w Londynie.

Polecane posty

ktoś zna? ktoś był? proszę o namiary. widziałem na necie studio pretorian i nie odpowiada mi jakość robionych tam tatuaży. ewentualnie studio w którym tatuuje ktoś nie będący Polakiem, ale też nie może to być Anglik, Szkot czy Walijczyk. ;)

Gość redondo
na leyton jest studio tatuazu, nei iwme kto tam tatuuje, ale zawsze widac kilku kliento wczekajacyh na zabieg wiec moze jest dobre

Gość estee lauder
na Camden Town jedz :) tam masz tego pelno :)

nie chodzi mi o jakieś. nie jestem z londynu, wiec najpierw chcę opinię później zobaczyć ich dzieła i ceny. u mnie jest 5 w mieście. ale jak patrzę na dziary robione przez anglików, to w Polsce w kryminale lepsze robią.

Gość estee lauder
no nie wiem, ja bywam na camden i widzialam juz niejeden fajny tatuaz :) z reszta wiekszosc znajomych, ktorzy robia je tu w Londynie - robia na Camden :) ja swoj robilam w Polsce, juz lata temu - bodajze 9 ;) i wiecej nie chce :)

a ja wręcz przeciwnie. chcę ich więcej. ale cena samolotu + cena tatuażu.. szukam na miejscu. ;) a jakieś konkretne na tym campden town?

Gość provokejszyn jak nic
no tak bilet do polski ksoztuje nawet z 35 funtow powrotny ryanairem.......

dzięki, przejrzałem galerię. najlepsze jak do tej pory. ale dla mnie to ciut mało. wiem jak dziara ten mój, więc chyba poczekam jeszcze i zrobię tatto w Polsce.

Z tego co mi wiadomo Pretorian Tattoo wymienił personel bo walili chałe . W chwili obecnej pracuje tam pan Janek z 30 letnim doświadczeniem - widziałam jego prace i jak dla mnie kozak . pod wzgedem cenowym jest konkurencyjny , za przedramię zaplacilam 200 funtów a na Leyton chcieli za ten sam ok 400 . Ja polecam wszystkim pana Janka z Pretorian Tattoo

Gość tattoomaniak
Ja uważam wprost przeciwnie byłem w studiu na WALTHAMSTOW i robiłem sobie dziarke / Tatuazysta wymiata zrobił mi portret syna w poltorej godz - zajebisty -cena tez ok- pomimo tego ze jestem wybredny -jestem bardzo mile zaskoczony polecam Pretorian tattoo na WALTHAMSTOW

Gość gość
Fifth Dimension tattoo 16 bacon E1 6Lf Sprawdź na: Www.fifthdimensiontattoo.co. uk Co prawda nie mamy w tej chwili polskich artystów, ale konsultować można się ze mną. Oprócz tego wykonuje pircing. Najważniejsza dla nas jest przyjazna atmosfera. Nie jesteśmy "gwiazdami rocka", więc nie będziesz czuł/a się u nas jak osoba z innej planety. Nasze studio jest w stu procentach profesjonalne, a umiejętności naszych artystów na wysokim poziomie. Oczywiście poziom przestrzegania zasad bezpieczeństwa I higieny zgodny ze standardami. Serdecznie zapraszam!!!

Gość gość
Tatuaze nosi tylko PATOLOGIA