Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtqtqe3tgq

OBCY FACET MI TO POWIEDZIAŁ!! CZUJE SIE BRZYDKA

Polecane posty

Gość rtqtqe3tgq

mam 21 lat, dzisiaj wychodząc z uczelni, popatrzył na mnie jakis koles(stał z 2 kolegami) i taki tekst do mnie:"Bez obrazy kolezanko, ale masz duzy nos". Masakra. minęłam go bez słowa, ale wszystko sie we mnie gotowało. Wiem,że mój nos nie jest malutki, jest duzy, ale prosty bez garba. Ledwo co wyszłam z kompelksów ten cholerny obcy buc z powrotem mnie w nie wpedził, czuje sie niepewna siebie i cholernie brzydka. A włosy, oczy, skóre, figure mam bardzo ładne podobno. Widac jednak ten nos sie az tak rzuca w oczy:(

Gość gloobyyy
poka fote

Gość O K E Y
I czym się przejmujesz? Nie szata zdobi człowieka. A ten koleś, to jakiś pusty burak.

Gość ber
trzeba mu było odpowiedzieć :"bez obrazy kolego, ale co ci do tego?" gdyby był on normalny, to by napewno nic takiego nie powiedział, chciał się pewnie "pochwalić" swoim dowcipem kolegom... w stadzie zawsze odwaga dopisuje. a ty się nie przejmuj, napisałaś, że masz inne atuty, ładne oczy, włosy, figurę. każdy by coś w sobie zmienił. nie ma powody by wpadać w kompleksy.

Gość rtqtqe3tgq
wiem,ze to pewnie jakis pustak, ale zjechał mi samoocene jednym tekstem:( teraz w ogóle nie wierze,ze moge sie podobac komukolwiek;/

Gość powiedz mu że jest brzydalem

Gość powiedz mu że jest brzydalem
a zobacz ile jest pięknych aktorek i czasami ktoś napisze że brzydkie, a to wcale nie jest prawda. Olej typa.

Gość hhhhenia
Wiem, że to nie jest takie łatwe, jak sie jest zaskoczonym, ale na drugi raz postaraj się szybko zebrac mysli i zareagować. Np "bez obrazy, kolego, ale masz gębę jak naleśnik/uszy jak dumbo/zęby jak kobyła/dupę jak szafa/ryj jak ufoludek"

Gość ohgdihgsihgs
Kiedyś byłam w pracy, facet przyszedł coś załatwić i porównał mnie do Brzyduli z serialu :O Głupio mi się zrobiło i zaczęłam się tłumaczyć, że nie wiem o co chodzi. Chociaż wiedziałam. Widziałam jak koleżanki chowały się za monitorami, bo ze śmiechu nie mogły wytrzymać :O

Gość rtqtqe3tgq
wiecie, po prostu przykro mi sie zrobiło, jak wyszłam z uczelni to miałam łzy w oczach, ze ludzie potrafia byc jeszcze tacy chamscy i podli!! to okropne:(

Gość fbvfbfbfg
a mi ostatnio jak szłam na przystanek jakis obcy koles powiedział " alez ty piekna słoneczko ", a jak szłam na imprezę z kolezanką to tez jacys kolesie powiedzieli patrzac na nas "jakie piekne kobiety" ale wcale sie nie chwale, serio

Gość ajt
wpis nade mna mneio rozwalil :D:D:D:D:D

rtqtqe3tgq to rzeczywiście jakiś buc z tego kolesia, więc nie jest wart Twojego zamartwiania się.

Gość nie przejmuj się
nie jesteś sama :-D . ja kiedyś usłyszałam ,,ale masz nosa" . wiem, że mam. do tej pory mnie to śmieszy. miałam duże kompleksy na punkcie mojego nosa, ale teraz wiem, że mały i delikatny by do mnie nie pasował. bo ja jestem kobita z charakterm :-) . nie martw się, olej buractwo.

Pomyśl o operacji plastycznej, jeśli Ci to tak przeszkadza. A tak serio, fajny ciul z niego. Może powiedział to złośliwie lub żeby się popisać przed kumplami. A poza tym jak ktoś chce znaleźć w kimś jakiś defekt to go znajdzie. Niezależnie czy będzie wyimaginowany czy prawdziwy... Pozdrawiam!

a poza tym nie martw się, bo ten gościu sam pewnie nie był idealny! Nie dość, że kawał buraka to jeszcze pewnie miał krzywego i musiał się dowartościować takim tekstem :-D

Gość rtqtqe3tgq
nie bede robic opercji plastycznej, bo to mogłoby byc zagrozeniem dla mojego zdrowia( mam problemy zdrowotne) wiec takie cos nie wchodzi w gre. Ale dziekuje wszystkim,którzy mnie tu pocieszyli! Kocham was:) poza tym niektorzy mowia,że do mojej twarzy nie pasowałby malutki nosek... Kij z tym!! Nie bede sie przejmowac jakims bucem z małym fiutem:)

Gość hhhhhenia
Oj, nie przejmuj sie tak. Popatrz na to od strony socjologicznej, nie bierz do siebie. Po prostu chciał zakozaczyć przed kolegami i strzelił głupia uwage pierwszej lepszej lasce - padło na ciebie. Jakbyś mu odpowiedziała zlosliwie, to z niego by sie śmiali, a nie z ciebie. Serio - to naprawdę nie ma wiele wspólnego z tobą twoim wygladem i twoim nosem