Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowoooo

test pozytywny, lekarz nic nie wykryl...

Polecane posty

Gość anonimowoooo

Ostatnia miesiaczke mialam 4 maja...do tej pory nic...cykle moje trwaja ok.32 dni wiec okres spoznia mi sie juz 9 dni...;/ zrobilam 2 dni temu test ciazowy i wyszedl pozytywny... Dzis bylam u lekarza i on powiedzial ze nic nie widzi chociaz byla jakas podejrzana plamka... Czy mozliwe zeby po tylu dniach lekarz nie byl w stanie wyryc ciazy? Jutro ide na badania krwi...

Gość anonimowoooo
nikt nie wie??

Gość jest jeszcze za wczesnie
ja tez zrobiłam test tydzien temu, potem po dwóch dnia i dzisiaj też i mam wszystkie pozytywne a do lekarza idę dopiero za tydzien w piątek bo wczesniej nic nie widać.Lekarka mi tak powiedziala że trzeba się wstrzymać i mowiła jeszcze ze nie ma sensu robić usg bo tam jest maciupeńki zarodeczek i po co mu szkodzić...niech sobie rośnie....także czekam spokojnie te 11 dni.

Gość anonimowoooo
no dlatego robie te badania krwi bo juz bym chciala wiedziec...tylko troche sie stresuje i bym wolala zeby to nie byla ciaza :( bo to wpadka jest...;/

Gość dobra rada...
a jak będzie ciąża to co?????????????????????pewnie się pozbyć tak jak wiele dziewczyn na tym forum pisze...

obra rada... MASZ RACJE DOKLADNIE TAK JEST CO NIEKTÓRZY NIE WIEDZA CO ROBIC JAK SA W CIAZY MOGLY WCZESNIEJ MYSLEC A NIE TERAZ SIE ZASTANAWIAC JA NIE MOGE ZAJSC W CIAZE 2,5 ROKU JUZI WSZYTKO BYM DALA ZEBY BYC W CIAŻY!!!!!

Gość anonimowoooo
wiec oczywiste jest to ze nie usune

Gość kasssssiaa
jak masz pozytywny to powiem ci tak ze na 99% jestes w ciazy tylko usg nie wykrywa jeszcze...ja dlatego poszlam do lekarza póxniej bo sam mowil zeby nie przychodzic wczesniej bo szkoda....testy pozytywne sie nie myla

ja na wizytę u ginekologa poszłam po ponad 2 tygodniach od zatrzymania miesiączki. wcześniej jak to powiedział lekarz nie było by dokładnie widać i nie mógłby stwierdzić ciąży w 100% . jeżeli chcesz wiedzieć to zrób przez wizytą u ginia BETA HCG i będziesz pewna na 100%.

Gość anonimowoooo
malineczkaa...-> wlasnie to tez jest argument zeby nie usuwac ciazy...tyle par chce miec a nie moze a tyle par traktuje swoje malenstwo nienarodzone jak smiecia ;/ ja mam 20 lat...2gi rok studiow...bedzie mi strasznie ciezko...ale co zrobic...musze byc odpowiedzialna.. i to u mnie bedzie naprawde cud bo jeszcze kilka miesiecy temu jak bylam na zwyklej kontroli u ginekologa to mi powiedzial ze bede miec duze porblemy z zajsciem w ciaze bo rzadko dochodzi u mnie do owulacji...a dopiero w tym miesiac z chlopakiem ttak sobie zaczelismy pozwalac na 'dochodzenie w srodku bez zabezpieczenia'...wiec w sumie wychodzi 1 miesiac "staran" chcilismy dzxiecko...ale dopiero za jakies 3-4 lata :( do tego troche nam sie zwiazek sypie wiec nie wiem jak to bedzie...no ale coz...widocznie tak mialo byc..

anonimowoooo ZOBACZYSZ URODZIC DZECKO TO BEDZIE JESZCZE LEPIEJ NIZ BYLO MOJA KUMPELA TEZ TAK MIALA JAK DZIDZI SIE URODZILO OD RAZU JAKOS ZACZELO SIE IM INACZEJ UKLADAC NIE BYLI ZE SOBA ZE WZGLEDU NA DZECKO POROSTU BYLO LEPIEJ A WIĘC GLOWA DO GÓRY WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE DZECKO TO PRAWDZIWY SKARB SAMA CO PRAWDA NIE MAM NIE MOG SIE WYPOWIADAC ALE TEZ BARDZO CHCE MIEC DZIECIATKO

Gość anonimowoooo
no jutro ide na badania krwi i mam zadzwonic do mojego ginekologa to on mi powie co i jak... troche sie martwie ta ciaza...bym powinna miec wsparcie od chlopaka bo nie wiem jak rodzice zareaguja a on sprawia wrazenie jakby chcial mnie zostawic :( jak zobaczyl test to powiedzial ze to moje wina bo nie umiem liczyc dni plodnych ;/

jesli testy wyszły pozytywnie a jestem dopeiro 9 dni po terminie to ja myślę ze ciąża jest na bank tylko jeszcze nie widoczna na usg. poczekaj jeszcze trochę i pojdz jeszcze raz do lekarza. dobrze że masz takie podejscie, ciesz się bo może to jest własnie ten cus a za 3,4 lata okazało by sie ze nie mozesz zajsc w ciąże tak jak nie które osoby latami sie starają....

Gość anonimowoooo
malineczkaa obys miala racje, ze sie jakos ulozy ;) 3mam kciuki za Twoje starania, na pewno kiedys sie uda...pewnie w najmniej spodziewanym momencie ;)

Gość anonimowoooo
jest jeszcze za wczesnie -> tylko wiesz...robilam na razie 1 test a gin powiedzial ze to jeszcze nic nie oznacza...do tego mialam strasznie duzo stresow ostatnio, kazdej mojej kumpeli z moich studiow okres sie w tym miesiacu spoznial tydzien...wiec mam jakas cicha nadzieje ze to nie ciaza...tym bardziej ze lekarz powiedzial ze troche wyglada tak jak na okres...

*cud

no to zrób jeszcze jeden test.....

Gość kasssssiaa
tak to jest....mi lekarz powiedzial ze mam nieregularne cykle bo mam problemy z hormonami i nie mam prawie wogole owulacji nawet mierzylam temperature i nic z tego nie wyszlo...mowil ze jak bede chciala to wtedy bedziemy sie martwic...wiec sobie z mezem (miesiac po slubie) pare razy bez zabezpieczenia powyprawialismy i niepsodzianka....tez mielismy jeszcze pare lat poczekac a tu juz 6 miesiac

Gość przyjacielu nie tak, nie tak
prostak z tego twojego faceta, dlugo jestescie razem?

Gość anonimowoooo
malinkaa dzieki ;) lekarz mowil zeby juz testu nie robic tylko najlepiej zbadac krew bo jesli to nie ciaza to tez wtedy odczyta co mi jest a z testami to naprawde roznie bywa... jestesmy razem 4 lata ale tez jest duzo mojej winy ze sie zwiazek sypal...a ciaza wyszla tak niespodziewanie....a juz praiwe sie rozstalismy...;/ wiec nie mam pojecia co bedzie dalej..ale juz czytam watki typu "samotne mamy" :(

Gość ann22a2
Witam dziewczyny ja miałam podobnie test wyszedł pozytywnie a lekarz nic nie widzi nie wiem co mam o tym myśleć miałam za wysoką prolktyne leczyłam się 1,5 roku teraz jest w normie

Gość mamuska po raz trzeci
Ja od soboty robie testy, kazdy pozytywny (po 2 dziennie), wczoraj bylam u lekarza pelna nadzieji a tu co? Nic...nie ma pecherzyka ciążowego ani nic na to nie wskazuje. Jedtem zalsmana bo mąż tak bardzo sie ucieszyl, uzywalismy testow owulacyjnych i co? Wszystko na nic. Takze niekoniecznie to musi byc ciaza.

Gość gość
Witam ja od soboty zrobilam 3 testy i sa pozytywne ,mam bolesnosc piersi a lekarz nic nie stwierdzil co to moze byc?

Mam troszkę nietypowe pytanie bo 4 tyg temu robilam test ciazowy i jedna kreska wyszla mniej widoczna i druga widoczna . Bylam u ginekologa i mialam badanie dopochwowe i nie stierdził ciąży . ale teraz tez robilam az 2 testy ciazowe i jedna kreska wyszła - ale da sie ja zauwazyc i druga mocniejsza i nie wiem co sie dzieje jaki powod tego jest . Pare dni wczesniej wymiotowalam i ostatnio tyd temu było mi nie dobrze , słabo , kreciło mi sie w głowie i jeszcze w dodatku juz 5 tyg mam bóle w podbrzuszu i teraz tydzien czasu plamie na żółto i jak zapale to jakby mnie odrzucało od papierosów i brzuch mam jak bym byla w 4 miesiacu nie wiem dlaczego tak sie dzieję . Martwie się . Proszę o Pomoc.