Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spójrzmy w oczka

Jakiego koloru oczy są najpiękniejsze?

Polecane posty

Gość fufeczek 321
piękne są te oczy które kochamy i kolor się chyba wtedy dla nas nie liczy :D

Gość Ares.
zakochanej kobiety która zerka na mnie po stosunku..;)

ok... wiem ze nie na temat .. ALE ja tu jestem NOWA i tak...Mam pytanie... jaka jest roznica miedzy czarnymi i pomaranczowymi ... nikami.. No i oczywiscie prosze o wszystkie inne dobre rady.

Gość normalny_chlopak
ja mam czarne całe zadko spotykane a raczej bardzo zadko ?

Gość normalny_chlopak
czarne to osoba ktora jest zarejestrowana w tym portalu czyli kafeteria a pomaranczowe jako gosc ktory sie nie loguje..

Gość ulomieulomieulomieulomie
brązowe są ochydne, takie brudne i wszyscy mają brązowe. Jeśli mają być ciemne, to ładne są TYLKO I WYŁĄCZNIE ruczoczarne, takie, ze nie widac roznicy miedzy źrenica a tęczowką, a z jasnych najładniejsze są zielone, są piękne. Ja mam osobiście niebieskie, ale takie szare, brzydkie. Nosze zielone soczewki i po problemie :)

Gość Karo*
Piwne Oczy ;-)

Gość gryczka
Sama mam niebieskie i lubię je. Ale bardziej podobają mi się ciemnobrązowe :-)

Gość szmaragdowa zieleń
moja znajoma takie ma CUDOWNE. Najpiękniejsze oczy, jakie w życiu widziałem. W ogóle zielone oczy są rzadko spotykane.

miało być kruczoczarne. Najbrzydsze są brązowe, oklepane, ale jest ich najwięcej, więc się dziewuszyska rzuciły teraz pisać jakie to wspaniałe te ich gówniane oczy :D:D Podbudowałyście się już???

Gość normalny_chlopak
ja mam czarne czyli tak jak ludzie maja czarne w srodku i niebieskie poza czarnym i pozniej biale to ja mam czarne w srodku i czarne tam gdzie ludzie maja np, niebieskie,brazowe.. i pozniej biale;P ludzie mowia : wow pierwszy raz widze takie oczy :P hehe

normalny chlopak - właśnie tylko takie ciemne są ladne!!! Zazdroszcze!!! Powiedz mi ile masz lat???

Gość normalny_chlopak
24 w pazdzierniq

hmm...bardzo ładne są oczy nietypowe,fiołkowe,czarne lub czysto zielone,czysto niebieskie,czysto szare (takie przejrzyste bardzo). Ja mam niestety brązowe :(

Gość twarda sucz
Bodajże nikt tu nie wspomniał o szarych, a ja właśnie takie lubię :P

ulomieulomieulomieulomie -no ja Cie niestety popieram :( ale to przecież nie moja wina,ze mam takie oczy..

milky way - moją winą też nie jest, że ja mam szarawe, takie smutne. Ja piszę tylko jakie są ładne, nie muszą się pokrywac z tymi, jakie ja mam :P

ja wspomniałam pierwsza o szarych! moja koleżanka ma cudowne oczy, niebiesko-szare przeźroczyste, takie wampirze, normalnie cudo. i do tego jasno-blond-srebrne (nie umiem tego nazwac) naturalne blond włosy. nie wiem skąd ona się wzięła :D ja sama mam zielono-szaro-żółte. ciężko nazwac. a w jednym mam jeszcze brązową plamkę. niestety po założeniu soczewek kolor wygląda gorzej, a soczewki muszę nosic :P

ja mam zielone oczka, taki jasny zieleń, osoby postronne mówią, że strasznie przenikliwe, podobno Oczy zielone ma Szatatan, więc jestem jego córką :D za to mój partner ma szaro-niebieskie i też są sliczne.

Gość Ada :D
Mi podobają się moje. Nie znam osoby która ma podobne. Jasno zielolo-piwne. Obwódki oczu kolory ciemnego niebieskiego ;) I mi się podobają xd

mi sie podobaja niespotykane kolory np mojego mena :) ma zielone oczy z brazowa kropka po srodku ;) albo mojej znajomej ktora ma jedno oko brazowe a drugie niebieskie :D podobaja mi sie tez niebieskie, tyle ze wszystko zalezy od odcienia - piekne sa takie czyste, ciemno niebieskie oczeta

Gość Zielonooka ;]
Sama mam zielone oczy i wszyscy mówią, że są tajemnicze i głębokie - oczywiście w przenośni ;) Osobiście uwielbiam niebieskie i szare oczy.. mhhhr ;*

też uważam, ze zielone :)...współgrają z każdym kolorem włosów (może orócz platyny)

Ja mam brązowe i mnie się takie bardzo podobają. Szczególnie jak się pomaluje oczy, to są takie ciemne, czarne ;) A inny kolor, za którym szaleję, to szary :classic_cool: