Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubięczasempomagac

3 osoby na tarota ale muszą ze mną rozmawiać

Polecane posty

Gość lubięczasempomagac

bo nie ma lekko, interpretacja kart jest skomplikowana i potrzebuje czasem wskazówek

Gość nowwa
jajaja

Gość lubięczasempomagac
oczywiscie pytanie imiona i data urodzin albo chociaz cos co pomoze mi się "wczuć" np znak zodiaku, cecha

Gość nowwa
Dorota lew- z 1987r chcialam sie spytac kiedy poznam milosc swojego zycia i bede w szczesliwym zwiazku i czy zaloze rodzine i bede miala dzieci? oraz czy niedlugo znajde prace?

Gość ewa 5 11 86
otworzylam dzis firme jak mi pojdzie :) dziekuje

Gość On_22
Kamil 03.04.1988r baran Czy z obecną dziewczyną będzie się układać i będzie to związek na dłuższą metę?

Gość lubięczasempomagac
Doroto milosc swoją poznasz jak mniej wiecej za 8 mies albo 8 lat, w kazdym razie cos z 8, czas w tarocie to ciezka kwestia w kazdym razie prawdopodobnie przez internet ewentualnie po jakiejs podrozy podsumowujac musi zaistniec przemieszczanie sie wirtualne albo doslowne abys poznala te osobe, bardzo mozliwe tez ze to bedzie jakis kierowca lub przedstawicieel handlowy, aaaa i moze byc lekko mlodszy rodzina bedzie, dzieci - oj tu wychodzi ze sama nie wiesz czy bedziesz chciala praca - jesli tylko zaczniesz szukac bedzie, byc moze najpierw w knajpce albo gdzies gdzie serwuja jakies przyjemnosci Ewo niestety za dobrze nie będzie. moze byc tak, ze sama masz spore obawy i prowokujesz problemy, potrzebujesz wsparcia, masz faceta? jesli tak w nim szukaj a moze po prostu sprawa uczuc przysłoni ci inne rzeczy grunt zeby nie zaciagac pozyczeki miec w papierach porzadek bo diabelek lubi mieszac jesli zas firma opiera sie na "duzym, odwaznym gadaniu" bedzie ok jesli nie uwazaj na chaos, to ci moze psuc szyki

Gość lubięczasempomagac
Kamil rewelacja, bedzie sie ukladac, zwiazek ma szanse na podpisanie papierków nawet jesli bedziecie tego chcieli fajna dziewczyna ;)

Gość lubięczasempomagac
macie jakies wątpliwosci lub dodatkowe pytania? do wyzej zadanych doroto , najlepiej jakbys uwierzyla ze od ciebie zaczynaja sie zmiany i ze masz sile sprawcza ewa nie wiem dlaczego ale z ta dzialalnoscia moze byc cos nie do konca "legalnego" zwiazane i dlatego najlepiej napisz moze co to jest zawsze mozna to interpretowac roznie jesli jestes adwokatem lub doradca to bardzo ok bo wtedy widac ze bedziesz bronic takich "ciezkich" ludzi ale jesli nie to moze oni niestety dadza ci sie we znaki

Gość nowwa
z 8 lat:( oby nie. co do dzieci to poniekat prawda. a w przypadku pracy raczej nie bede szukala pracy w takiej branzy tzn. napewno nie restauracja ani sklepy

Gość ewa 5 11 86
Ewo niestety za dobrze nie będzie. moze byc tak, ze sama masz spore obawy i prowokujesz problemy, potrzebujesz wsparcia, masz faceta? jesli tak w nim szukaj a moze po prostu sprawa uczuc przysłoni ci inne rzeczy grunt zeby nie zaciagac pozyczeki miec w papierach porzadek bo diabelek lubi mieszac jesli zas firma opiera sie na "duzym, odwaznym gadaniu" bedzie ok jesli nie uwazaj na chaos, to ci moze psuc szyki :) nie dziekuje :) tak mam partnera i w nim od zawsze wsparcie , obaw nie mam , pozyczki nie bede zaciagac bo nie potrzebuje , tak firma na duzym gadaniu sie opiera :) wiec mam nadzieje ze powiedzie sie :)(nie ) dziekuje :)

Gość krrrrrrrrr
lubieczasempomagac - bzdura!! przede wszystkim kazda wrozka opiera sie w realu albo na zdjeciu, albo na osobistym kontakcie, a dobra wrozka z neta musi miec takie dane jak: imie, data urodzenia, (przykladowo godzina urodzenia), tak samo jesli sie pisze o "dziewczynie" to sie podaje jej imie, date ur. irtp. a nie ze jestes w stanie napisac FAJNA DZIEWCZYNA buahha zal :)

Gość ewa 5 11 86
kazalas napisac co to takiego , bede zarabiac pieniadze jako doradca zyciowy :) (psychologia ) itp z zagranica :) spojrz jeszcze raz :) prosze

Gość fisjjjjjj
malwina 6 sierpnia 1991 kiedy znajde prace?

Gość lubięczasempomagac
i po co ja mam z Tobą polemizować jak masz swoją teorię? pozdrawiam

Gość fisjjjjjj
malwina 6 sierpien 1991 kiedy znajde prace znak zodiaku :LEW

Gość fisjjjjjj
i powiedz mi jeszcze czy powinnam isc na studium kosmetologiczne czy wybrac inny kierunek ??

Gość lubięczasempomagac
Ewo jesli to doradca życiowy, bedzie ok, czesto beda zjawiac się naprawde "problemowi" ludzie i musisz miec duzo siły POWODZENIA wlasnie o takie rozbieznosci mi chodzi jak mowie ze chce kontaktu z osoba ktorej stawiam karty w jednej dziedzinie dana karta mowi ze rewelacja w innej juz nie doroto 8 lat to czasem mało jeśli miłość ma byc ta bardzo bardzo prawdziwa, nie wyklucza to oczywiscie innych , mniej waznych zwiazkow po drodze

Gość ewa 5 11 86
ok jeszcze raz (nie ) dziekuje 🌼 mam nadzieje ze sie powiedzie 🌼

Gość nowwa
a myslisz ze w jakis sposob moge "pomoc" przeznaczeniu ? co robic aby jak najszybciej spotkac milosc?

Gość lubięczasempomagac
JudkaII a czy ten chłopak to nie był przypadkiem z kims związany? wyszło mi, że bardzo mozliwe ze juz z kims brał slub ewentualnie karty moga wskazywac na problemy "w papierach" i na pewnoe niepredko

Gość lubięczasempomagac
Malwina po 1 kosmetyka nie, pokazuje sie ze rynek jest przesycony i jeszcze na dodatek nie wplynie to dobrze na jakas dziedzine twojego zycia wskazane cos z ruchem, turystyką, transportem, moze nawet wojskowosc, policja ? co do pracy teraz masz poczucie ze brakuje ci jeszcze jakiejs wiedzy i jestes za bierna, jesli jestes z czegos dobra udzielaj korkow dla malych dzieci

Gość aaaddada
ja też proszę o wróżbę mianowicie chodzi mi o to czy dostane się na studia i czy to będzie odpowiedni dla mnie kierunek i czy go skończę Kamila 9.11.1990

Gość fisjjjjjj
lubięczasempomagac dziekuje a czy mozesz mi powiedziec kiedy wyjde za maz ??i czy wyjde za mojego obecnego chłopaka????

hehe slaba z ciebie wrozka moj chlopak nie byl z nikim zwiazany i w sumie to nie wiem co to znaczy w papierach

Gość lubięczasempomagac
fisjjjjjj wyjdziesz, bardzo mozliwe ze wlasnie za niego, obstawialabym ze macie wielkie szanse na udany zwiazek aaaddada a co to za kierunek? idziesz tam moze za sprawa jakiejs kobiety? nowwa jak pomóc? aktywnosc, aktywnosci i bardzo się pokazywać, wychodzić, bywać, moze polaczyc was tez praca albo jakies wspolne dzialanie więc udzielaj sie aż do znudzenia wszędzie gdzie mozesz jestes typem ktory potrafi bardzo przyciagac ludzi

Gość lubięczasempomagac
JudkaII no moze oczywiscie, a ile on ma lat? poza tym moja droga nie takie rzeczy ludzie ukrywaja a "w papierach" oznacza problemy z prawem, urzędami, brak kasy, obciązenia finansowe

Gość elll90
Ela, 8.07.1990, rak. Kiedy poznam faceta, który się we mnie zakocha i odwzajemnię to uczucie? :P

Gość aaaddada
nie sama wybierałam kierunki na jakie chce iść ale boje się czy dam rade bo chciałam wyjechać z miasta w którym obecnie mieszkam a to wiąże się to z tym że będę musiała pogodzić naukę z pracą no albo zostać w mieście którym mieszkam i nie wiem czy dam radę