Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra rada...

chcę pomóc...

Polecane posty

Gość dobra rada...

Kochani jestem doświadczoną osobą...choć mam tylko 22lata...mogę pomóc osobom które: -przeszły chorobę nowotworową -są nie szczęśliwe o związkach, małżeństwie -mają małe dzieci lub są w ciąży (dziewczyny które boją się ciąży bo są np. bardzo młode) Chcę pomóc ponieważ jak ja potrzebowałam pomocy nie było nikogo....kochani łączmy się...

Gość your love is my drug
-są nie szczęśliwe o związkach, małżeństwie ja własnie kurde nie mam szczęścia do związków...:( jestem nawet ładną,pewną siebie i ogólnie lubiana osobą,ale boje sie zbliżenia....chce wkoncu z kimś być ale dziwnie sie czuje w związku...Nie chce odpowiedzi,że jestem jeszcze niedojżała,bo ajk mozna być niedojzałym do związku jak ja już chce z kimś być tylko boje sie nawet głupiego pocałunku:/ I Co na to poradzisz?

Gość staszek spod monopolowego
mozesz rozprawiczyc kilka kafeteryjnych prawiczat

Gość dobra rada...
do niczego nie możesz się zmuszać...nawet zwykły pocałunek musi być przyjemnością dla obu stron...gdy jest się z kimś, a ten ktoś to ta jedyna osoba napewno cię zrozumie i jeszcze bardziej będzie cię kochała...a zobaczysz że przyjdzie taki czas że zapragniesz pocałunku...zbliżenia...i w tedy będzie pięknie

Gość dobra rada...
interesują mnie tylko prawdziwe i szczere wpisy a nie jakieś głupoty wiec jak macie wpisać coś głupiego to po prostu wyjdźcie z mojego tematu...

Kiedy ja chce się nareszcie pocałować..ale nie wiem czy potrafie...w ogóle jak mam się spotkać z jakimś chłaopkiem sma na sam to strasznych drgawek dostaje..to już jest uciążliwe..bo chce sie z tym chłaopkiem spotkać a tak mną dziwnie trzęsie,jak by z zimna lub strachu...

Gość dobra rada...
też taka byłam...to przejdzie gdy poczujesz się bezpieczna...a całować napewno się potrafisz...ile masz lat??

Gość dobra rada...
ja gdy przyszło mi się z kimś spotkać to byłam cała mokra...jak by na mnie ktoś wiaderko wody wylał...ale to przeszło...

aż wstyd sie przyznawać...mam już 16 lat:O i jak tylko jakiś chłaopk chciał mnie pocałowac to od tego uciekałam,robiłam wsyztsko,żeby do tego zbliżenia nie doszło...Mimo wsyztsko chce,zeby ktoś mówił do mnie jakoś piezczotliwie,potrzymał z a rękę,przytulił...całować też się chce,ale jakoś sie tego boje...

To bardzo miłe z Twojej strony, bezinteresowna pomoc to coś wspaniałego. Oby los Ci się odwdzięczył! Gorąco pozdrawiam!

Gość dobra rada...
Dorei bardzo dziękuję...

Gość kika00
Dokładnie!zgadzam się z Dorei...bardzo ładnie z Twojej strony,że starasz się pomagać obcym ludziom:) Jeśli mogę zapytać..Piszesz,że mimo iż masz 22 lata jesteś osoba po przejsciach i pomagasz osobom,które przeszły chorobę nowotworową itd..Czyżby to były Twoje życiowe doświadczenia?

Witaj Ja też zachorowałam na raka, przeszłam wiele i przechodzę nadal ! Na co konkretnie zachorowałaś ?

Gość dobra rada...
tak to są moje doświadzenia...miałąm raka piersi w wieku 15lat...teraz są podejrzenia raka tarczycy...boję się bardzo ale nie załamuję się...chcę pomóc....

Gość dobra rada...
wpisujcie się...pomagacie równocześnie mi...za pozytywne opinie z całego serca dziękuję...gdy by ktoś chciał mogę się skontaktować przez naszą klasę, gg czy mg

Wiem jak to jest , tez przeszłam raka piersi ! I chyba do tej pory nie umiem sobie z tym poradzic ?

Gość dobra rada...
ktoś mi kiedyś powiedział "życie jest piękne tylko trzeba umieć je sobie umilić" trzymam się tego bo inaczej bym zwariowała

nie każdemu można pomóc ! Jestem po mastektomii , chemii, radioterapi. Kiedy dowiedziałam się że mam rak po 10m latach zostawił mnie mąż z 5 letnim dzieckiem, stwierdził że on nie da rady ! poznałam mężczyznę który jest dla mnie wszystkim, ale po 6 latach znajomości coś jest nie tak coś się kończy, wszystko tłumaczę sobie że to moja wina , bo to że mną coś jest nie tak ! I jak możesz mi pomóc ? Chcesz powiedziec że życie jest piękne ? Jest okropne . Co dziennie zadaje sobię pytanie co ja takiego w życiu zrobiłam, co ze mna jest nie tak, DLACZEGO to właśnie mnie spotyka?

Gość dobra rada...
to nie w tobie jest problem...ja też bardzo często się pytam dlaczego ja...dlaczego mnie to spotyka...śmierć mamy...później urodziłam dziecko dostałam takiej depresji poporodowej że chciałam swoim dzieckiem rzucić o ziemię...ale przemogłam się...trzeba dużo siły...wiem że to trudne...

Miło że chcesz pomóc, ale ja np. nie mam już siły, ile można walczyc, tłumaczyc sobie że tak musi byc ? Ja nie mam już sił, jak możesz mi pomóc ? Jak sama sobie nie pomogę to nikt mi nie pomoże. Taka jest prawda. To jest okropne, ale nie umiem sobie pomóc, mam wrażenie że wszystko jest przeciwko mnie .