Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fusia222

dni płodne a seks

Polecane posty

Gość fusia222

Kochałam się z chłopakiem w dni płodne bez zabezpieczenia ale nie spuścił się w środek czy duża jest szansa że zajdę w ciąże???

Gość dobra rada...
to zależy...zawsze może być możliwość że jakiś nie powołany gagatek wcześniej wyszedł...

Gość fusia222
ale mogłam zajść w ciąże czy raczej nie

Szansa jest. I to spora. Jeśli kochaliście się bez zabezpieczenia, mogłaś zajść z ciążę, ale nie koniecznie. Mężczyźni przed wytryskiem często nawet nie czują tego, ale często z penisa wypływa im kilka kropel płynu, w którym znajdują się plemniki, póóóóóóźniej przychodzi wytrysk i dopiero wtedy wyjmują penisa. Dlatego radziłabym obserwować się teraz, bo jest prawdopodobieństwo, że mogłaś zajść w ciążę.

Gość bibulka
oczywiscie ze mozesz byc w ciazy stosunek przerywany jest nie jest zadna forma antykoncepcji!! co za bzdura !! i tak jak pisze ktos wyzej, zawsze jakis jeden plemniczek wystraczy.... nie musi byc ich milion zeby byla ciaza, jeden! wystarczy i racja jest ze jakas niewielka ilosc spermy moze wydostac sie z penisa podczas wzwodu wiem to NA PEWNO sprawdzilam osobiscie ludzi, uzywajcie gumek albo tabletek !!!! rece mi czasami opadaja