Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna mara

pomoge w interpretacji snu

Polecane posty

Gość senna mara

pomoge w interpretacji snów.

śni mi często miasto które znam tylko ze snów, a wszystko tam takie znajome każda uliczka sklep itp myślę,że kiedyś tam mieszkałam :p(reikarnacja)

Gość mara senna
to znaczy że jeszcze nie znalazłaś swojego miejsca np. stałej pracy lub partnera bładzisz i marnujesz czas a w zasadzie masz wszystko na wyciągnęcie ręki. Tylko nie dostrzegasz tego i wolisz zajmować się innymi niepotrzebnymi rzeczami. Pozdrawiam

Gość Oliwierka9984
czy bedziesz caly czas na forum? a co moze oznaczac to,co mi sie snilo : Jechalam autobusem był wieczór,ale chyba jesien badz zima , bo pamietam ze sie balam tak pozno jechac na cmentarz.Jak weszłam za brame to było ciemno jak w nocy ... I chcialam skrecic w strone babci . ona ma grob jak sie zejdzie po gorce i w lewo a z górki we śnie nawet nie zdążyłam zejść,bo cos mi nagle wyskoczyło i przestraszyło,ze spieprzylam gdzie pieprz rosnie...dodam ze o babci nie mysle ani o cmentarzu.Ma w sobote urodziny,dopiero po fakcie skojarzyłam

Gość bara nocna mara
śniło mi się że miałam śmierć kliniczną i chcielimi pobrać organy, ja jakbym była obok i błagała żeby tego nie robili ale nikt mnie nie słyszał.

Gość pragne Ciebie zde snu
mi się dziś śnilo że byłam na jakichs chyba wakacjach, w każdym razie było dużo młodych pięknych i miłych osób, troche konkurencji, podrywałam facetów, miałam swoją grupke wsparcia, jakieś dzieci w moim wieku, ale czułam sie jak 16latka, moi rodzice i chłopak mnie olali całe noce spędzałam na jakichs imprezach, obsypywalismy sie brokatem, cieniami do rzęs, bałaganialismy i było bosko , na koniec wycieczki wymienialismy sie numerami, pisali mi na karteczce adresy i pisali tam też nazwy i kody swoich miejscowosci oraz liczbe mieszkańcow (!) co mnie zdziwiło...no a pozniej wróciłam do chlopaka, on mi wybaczył, ale ciągnęło mnie do jakiegoś innego albo kilku innych ...

Gość Naćpana ketonalem
do bar mary czy jakoś tam:) ktoś może chce Ci zabrać cos cennego ale nie chodzi tu o pieniądze,ani organy wewnętrzne. Jakas kolezanka albo obca kobieta może zacząć walczyć o uczucia twojego męża,kochanka,chłopaka czy konkubenta. Może chciec go uwieść. Musisz mieć oczy szeroko otwarte nie chodzi tu o sledzenie czy podgladanie ale musisz być czujna, może w pracy albo w najbliższym otoczeniu pojawiła się nowa kobieta? pozdrawiam

Gość Naćpana ketonalem
do oliwierki : masz coś co chciałabyś ukryć przed bliskimi jakąś niezbyt miłą sytuacje w którą się wplątałaś jakiś czas temu.Z tad ten strach we śnie. W realu boisz się że prawda wyjdzie na jaw... Masz w otoczeniu życzliwą osobę i nie zawiedz jej uuczuc i zaufania. symbol babci] Ogólnie uważaj co mówisz i do kogo. Jeśli bedziesz ostrożna to twoje tzw brudy:) zostaną pogrzebane Pozdrawiam:)

Gość szaro-oka...
mi sie snło ,ze wypadło mi oczko z pierscionka -srebrnego-ktorego oczko jest tez srebrne i nie powinno sie urwac...

Gość Naćpana ketonalem
do pragnę ciebie uważaj bo błyskotki są złudne, świecidełka imprezki alkohol i inne mogą na ciebie sprowadzić nieszczęscia. sprowadzic na dno więc nie zadawaj się z podejrzanym towarzystwem. te kolorowe istoty są tylko fajne na wierzchu a w srodku nie mają nic ciekawego do zaoferowania Masz bliskich którzy cię wspierają ale ich cierpliwość może się skończyć

Gość Naćpana ketonalem
Ciekawi mnie czy Ty w tym związku nie czujesz się zdominowana przez partnera. Moim zdaniem ze względu na to czy jesteś zaręczona czy nie powinnaś uważać aby niczego nie zgubić co Was łączy , i nie mam tu na myśli spraw materialnych. We śnie odzyskałaś to co utraciłaś w życiu realnym to może być przestroga .

Gość niebieskokaoka
nie jestem ze swoim eks ponad pol roku....nigdy nie pamietam co mi się śni jakieś dwa tygodnie temu snilo mi się ,że wrocilismy do siebie....i wczoraj tez mi sie snil ale co nie wiem...nie pamietam...czy to nie dziwne? (nigdy nie pamieam swoich snow a tutaj prosze) wiem,ze sny zawsze sa na przekor...tak slyszalam....co o tym sadzicie? Ps. Dodam ,że praktycznie nie mam kontaktu z eks...mozna powiedziec,że nie mam w ogole....i jakos nie placze za nim po nocach aczkolwiek bardzo mi doskwiera samotnosc i tesknie za starymi czasami kiedy na nic nie mialam czasu....pewnie stad te sny....

Gość Naćpana ketonalem
niebieskooka w twoim śnie ukazują się prawdziwe emocje .......... szczerze to chciałabyś go widzieć spotkać chociaż przypadkiem dlatego on pojawia się we snach. Być może gość mysli intensywnie o Tobie. Nie uwolniłaś swoich emocji wykrzycz to i wypłacz bedzie ci wtedy lżej na sercu i duszy

Gość niebieskokaoka
dzięki za interpretacje ale wydaje mi się,że na pewno nie mysli...chociaz do nie dawna z tego co wiem byk nadal sam... ehhh tez mi sie wydaje ze podswiadomie tesknie za nim..... nie dlugo bedziemy mieli okazje sie spotkac..........

Gość mi sie snila moja wlasna smier
c :( lekarze probowali mnie uratowac ale juz widzialam moja zmarla babcie ktora po mnie przyszla zeby mnie zabrac na druga strone. a ja nie chialam isc....

Gość Naćpana ketonalem
to możesz wykorzystać okazje i zaobserwować czy jest tobą zainteresowany,Może sie uda:) a jak nie to napewno kogoś innego spotkasz

Gość Naćpana ketonalem
napewno kochana nie umrzesz ............. napewno nie teraz jeszcze długo pociągniesz:) zamkniesz jakis okres w swoim życiu, rozpoczniesz następny

Gość niebieskokaoka
nie wierzę w to...trudno w to uwierzyć po tym co przeżyłam z tamtym kolesiem..był moim pierwszym kolesiem i żylam z nim jak w bajce....teraz to nie wierze w milosc...takie rzeczy z happy endem to tylko w filmach....:(

Gość Naćpana ketonalem
boisz się skończyć to co jest teraz uwolnić od czegoś co cię dręczy i nie daje spokoju

Gość niebieskokaoka
niestety tak jest..bede chyba ciagle zyla wspomnieniami...i nie mam szans przezyc czegos no nowo..

Gość a co oznacza śmierć
bliskich we śnie? Jak mi się coś takiego śni, to we śnie i na jawie budzę sie z płaczem, z bólem...

Gość Naćpana ketonalem
że będa długo żyć nie stanie się im w najbliższym czasie krzywda

Gość y67fvhgvug
snil mi się chlopak, którego nie znałam wcześniej a poznałam dwa tyg.po tym snie i zaczęłam z nim kręcić. wg.tego snu to ma być mój mąż. wcześniej śniły mi się także nieznane osoby i sprawy przyszłościowe i wszystko się sprawdziło. kłócę się z nim więc nie wiem czy pokładać w nim nadzieję wg.tego co mi się przyśniło czy uznać, że to tylko sen i nic nie znaczy?

Gość a co oznacza śmierć
fajnie, że jesteś:-) Miłego wieczoru!

Gość a co oznacza śmierć
mnie jeszcze śni sie brunet z błyszczącymi oczami, takimi pełnymi ciepłych iskierek. Że jeszcze go nie znam, ale się do niego przekonam. i jak wszyscy mówią: pozbądż sie tego problemu, idż do toalety.

Gość pragne Ciebie zde snu
dziękuję, naćpana ketonalem to Ty senna mara? bo nie zajarzyłam:D no własnie w tym śnie wszystko było inaczej, ci ludzi byli tacy dobrzy, ciepli, czułam przyjaźń, w życiu często czuję odrzucenie, jestem jak wyrzutek, nie mam przyjaciół , a tam było cudownie, kiedyś mi sie śniło że mialam swoją grupkę, robili co chciałam, mysleliśmy wszyscy tak samo, teraz mi się sniło że wszyscy to byli takie miśki słodkie, sami cudowni ludzie, a mój chłopak to furiat i desperat , od 2 dni nie rozmawiamy, to pierwsza taka długa przerwa w naszym związku, tak on mnie dominuje ale ja tego nie chce, to mnie unieszczesliwia...on mnie oddziela od innych ludzi, a sam ma pretensje jak mu nie pozwalam wyjsc ;(

Gość Naćpana ketonalem
tak na początku pisałam jako senna mara

Gość Naćpana ketonalem
przeźywasz w snach to co się dzieje na jawie a tak wogóle co jest z tymi chłopami? Coraz więcej się słyszy o despotach i tyranach na łeb dostają?:) Życze Ci dużo cierpliwosci i szczęscia wszystko się ułoży

Gość lilith.
Mnie zastanawia co oznacza, kiedy w śnie mogę latać, szybko biegać, skakać itd, ale w pewnym momencie wszystko się kończy, nogi mam jak z ołowiu, nie mogę się już wzbić, biegam w zwolnionym tempie... Raz chciałam nacisnąć spust pistoletu, ale nie mogłam, bo... nie dałam rady go nacisnąć:) To mi się śni bardzo często.

Gość Naćpana ketonalem
coś Cię blokuje i podcina przysłowiowe skrzydła. Nie patrz na otoczenie i uwierz w swoje możliwości stac cie na więcej