Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senna mara

pomoge w interpretacji snu

Polecane posty

Gość a co oznacza śmierć
Naćpana ketonalem coś Cię blokuje i podcina przysłowiowe skrzydła. Nie patrz na otoczenie i uwierz w swoje możliwości stac cie na więcej - to do mnie czy do kogoś innego?

Gość lilith.
dzięki:)

Gość y67fvhgvug
mógłby mi ktoś poradzić... ;) ja od dziecka mam zdolności do przewidywania przyszłości ale sama nie wiem czy może za bardzo w to wierzę... może się mąż wyśnić zanim go poznałam czy to może jakaś podpucha ;) ?

Gość a mi sie sniło
ze mam niemowle karmie je butelka i spie z nim w nocy był to chłopczyk .. inej nocy lezał w łozeczku i tak jak by sie zadławił myslałam ze umrze ale przezył, i jeszcze w tym samym snie babcia powiedziała mi ze ktos chciał to niemowle w nocy ukrasc ale nie ukradł. co to moze oznaczac ?

Mam pytanie ale nie wiem czy jeszcze ktoś tu zagląda :/

Gość gosciemjestem
Z Moją rodzina od dawna nie mam najlepszych stosunków. z Ojcem sie nie odzywam a z mama sie czasami kłoce z siostra rowniez nikt nie jest zachwycony z mojego obecnego związku.wrocilam dzis o 3:30 i poszlam spac... zasnelam dopiero 5:30 i juz obudzilam sie 6:20 mialam zjebany sen jak dla mnie... snilo mi sie ze jest jaks ładny pogodny dzien popoludnie. pojechalam do mojej babci ( tam gdzie mieszka ojciec)i widzialam go... przeszedl kolo mnie nie witajac sie wiec go zjebalam za to to mnie przytulil i sie poplakal.. ja poszlam.. ale potem wrocilam sie zeby go ponownie zjebac dlaczego sie nie odzywa i zachowuje sie jak dupek? wchodze do kuchni a tam moja mama z siostra i ojcem czekaja na mnie i mowia ze am zerwac ze swoim chlopakiem... nie zgodzilam sie wrocilam do domu z mama i sisotra kazaly mi na kartce pisac ze przysiegam z nim zerwac ale nie chcialam. wyszlam na pole zapalic i plakalam okropnie plakalam caly czas. dzwonila moja przyjaciolka nawet nie dalam rady z nia rozmawiac. czulam ze nie moge wydobyc glosu... (moze dlatego ze mowilabym przez sen?)palilam i plakalam az sie obudzilam(ale obudzilam sie ze łzami w oczach) najgorsze jest to ze dopiero co w piatek wrocilam do swojego chlopaka i dobrze nam sie uklada a to co mi sie snilo bylo tak wiarygodne ze balam siee dzis wstac i spojrzec na maame i siostre czy czasem ta historia sie nie zacznie -.- masakra.... zna ktos moze znaczenie???