Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8martyś8

mój facet

Polecane posty

Gość 8martyś8

mój facet od jakiegoś czasu nie chce uprawiac ze mna seksu,mamy roczne dziecko i to ono podobno strasznie go meczy,nawet ze mna nie sypia, nie mogę tak dłuzej, coraz częściej zastanawiam się nad seksem na boku, wydaje mi sie że może on też coś..

Gość hmmmmmmm...
on to juz sie pewnie nie zastanawia tylko dawno wali cos na boku

Gość trzecie piwo
A może z nim nie "sypiałaś" przez jakiś czas albo "sypiałaś" zbyt żadko? I teraz "poszedł w odbój". Na zasadzie: jak Ty jemu, tak on Tobie. Nie chciałaś? To ja ci pokażę, jak to jest być odstawioną od wyra...

Gość 8martyś8
też właśnie tak myśle.. przecież ile można.. chyb że poprostu mu się już znudziłam:(

Gość 8martyś8
nie.. nie.. to odpada.. kochaliśmy się jeszcze z miesiąc temu wtedy kiedy kto mial na to ochote czyli dośc czesto.. nieraz po kilka razy na dzien

Gość 8martyś8
up

Gość davidddd
i co masz ochote na skok w bok

Gość 8martyś8
raczej tak... bo co zrobić.

Gość .Up
Najpierw z nim pogadaj. Zapytaj w czym jest problem. Powiedz, że Cię męczy ta sytuacja. Jeśli męczy go dziecko spróbujcie znaleźć rozwiązanie tej sytuacji. Jak rozmowa nic nie pomoże to dopiero wtedy myśl o skoku w bok.

właśnie o to chodzi że już nie jedna taka rozmowa była.. może mi czegoś brakuje.. może już mu się nie podobam.. choć staram się dla niego jak moge.. i jakoś nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania ze strony płci przeciwnej

Gość .Up
Ale jaki był wynik tych rozmów? Jeśli naprawdę męczy go dziecko to czy spróbowaliście znaleźć jakieś rozwiązanie? Nie zrozum mnie źle, ja nie zamierzam Cię od skoku w bok odwodzić, bo sama "skaczę", ale dobrze jest być pewnym. Pewnym, że się zrobiło wszystko, żeby do tego skoku nie dopuścić i pewnym tego, że się tego skoku chce. I jedna podstawowa zasada-skacz z żonatym facetem.

Gość .Up
Nieżonaty zrozumie jeśli coś Ci nagłego wypadnie i nie będziesz mogła wyjść z domu. Oboje macie tyle samo do stracenia, więc oboje w równym stopniu będziecie dążyć do tego, żeby nic się nie wydało. Jak się zakocha to jest szansa, że nie będzie nalegał na Twój rozwód. Chyba, że ma to być jednorazowy skok w bok, wtedy sprawa wygląda nieco inaczej.

zastanawiam sie nad jednorazowym.. ale kto to może wiedzieć jak to bedzię wyglądało po tym jednym razie.. :( alem głupiaa..

Gość .Up
Jeden raz może nie przynieść Ci żadnej satysfakcji. I nie mówię tu tylko o orgazmie samym w sobie. Zastanów się dobrze czego byś chciała. Ja osobiście nie lubię seksu z osobą, o której nic nie wiem. Muszę tego kogoś lubić jako człowieka, żeby w ogóle pójść do łóżka. A jednorazowy skok w bok nie rozwiąże problemu braku seksu. Z drugiej strony, uważaj, żebyś się nie zakochała. Nam kobietom przychodzi to zbyt łatwo :(

Gość daviddd
a z kąd jesteś martyś? tak orientacyjnie chce wiedzieć

nie wiem co z tym wszystkim myśleć co zrobić.. nie wiem czy chcialabym to zrobić z przypadkowo poznanym fecetem czy z jakimś znajomym.. nic nie wiem.. pozatym ze bym chciala..

Gość daviddd
może akurat

Gość .Up
Nie mówię o znajomym, chyba nawet lepiej, żeby nie ze znajomym, a już na pewno nie wspólny. Ale niech to raczej nie będzie tak, że dziś się poznajecie, a za kilka dni umawiacie się na seks. Przynajmniej u mnie coś takiego nie wchodzi w grę. Może przez internet kogoś poznasz :)

Gość daviddd
niestety nie mój region

Gość daviddd
ja z pomorza dokładnie Słupsk

niebawem wybieram się do gdańska.. początkiem lipca.. w ogole pisząć tutaj czuje się troche jak jakas k**wa.. ale to nie moja wina że mój chłop nie daje rady że tak powiem :)

Gość .Up
Nie ma się czym przejmować. W sumie to ciesz się, że Cię pół kafe nie zjechało ;) Niektórzy potrafią być okrutni, zwykle się odzywa całe stado strażników moralności ;) Tak naprawdę to każdy jest skłonny do zdrady, zależy to tylko od okoliczności.

wiesz mnie jakoś nie interesuje zdanie innych na mój temat.. bo to moje życie.. i pisze tu tylko po to bo może ktoś jest w podobnej sytuacji i podsunie jakąś ciekawą myśl..

Gość daviddd
pewno że nie Twoja wina. Kurcze jesteś taka młoda masz prawo oczekiwać od niego seksu

Gość daviddd
z chęcią bym sie z Tobą spotkał ale jak wszystko wypali to pod koniec czerwca wyjerzdżam z PL. naprawde nie chce nic obiecywać

Gość daviddd
troszke mniej niż Ty 20