Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matematyk23

Czy waszym zdaniem całe życie będę sam ???????????????????????????????????

Polecane posty

Gość matematyk23

Mam 23 lata , prawiczek , nigdy nie miałem dziewczyny. Zero kontaktu z kobietami , nawet buziak w policzek od choćby koleżanki bo nie mam koleżanek. Kolegów też nie mam. Pracuję na hurtowni gdzie jest kilku facetów , średnia wieku 40 l. Gdy wrócę z pracy to całe dnie siedzę w domu. Przez to że całe swoje życie byłem odludkiem stałem się nieśmiały bo wstydzę się podejść do innego człowieka ... trudno się dziwić jak zawsze gdzieś z boku. Chyba zaczynam mieć kompleksy bo czytam dużo na kafe i wszyscy krytykują niskich chłopaków a ja mam 170 cm tylko. Reszta w wyglądzie ok. Nigdy nie byłem na dyskotece , ostatni raz piłem piwo z kolegą chyba ze 4 lata temu jak przyszedł mnie odwiedzić i dopytać się jak mi matura poszła. Chcę mieć kontakt z ludźmi ale go unikam. A wszystko dlatego że przez to niedoświadczenie w obyciu z ludźmi wyrządza we mnie zbyt duże szkody. Mianowicie mam coś takiego że jak ktoś mnie o coś zapyta to wzrok mój wędruje gdzieś indziej i odpowiadam chaotycznie jednym słowem a czasami wręcz głupio ( tak jakbym był zamyślony , roztargniony ). Czy da się z takiego dzikiego człowieka zrobić normalnego chłopaka ???

Gość kiok
male szanse, chociaz ludzie zaczna cie tu zaraz pocieszac

Gość celammi
przecież to zależy tylko od ciebie i żadne forumowe genialne rady tu nie pomogą :)

Gość hmmmmmmm...
Wyłącz komputer i w miasto;) Idź na studia, chociaż zaoczne, poznasz nowych ludzi, tylko musisz nastawić się pozytywnie;) Nie marnuj życia, bo szkoda;) Do dzieła!

Gość dobra rada...
pewnie że się da...życzę ci tego z całego serca...widać że jesteś porządny a takich mężczyzn ze świecą szukać...jestem kobietą więc wiem...a innymi komentarzami się nie przejmuj...głowa do góry...dużo uśmiechu...jestem bardzo podobna do ciebie...

Gość fernandotorres;P
Nie będziesz pewnie ; P mam 17 lat i jestem nietykana , moze to dziwnie zabrzmi ale większosc dziewczyn teraz ma takie rzeczy za sobą . A ja czekam na tego jednego ; P napewno spotkasz swoją ukochaną ; P niektórzy wczesniej inni później zaczynają to wszystko ; )

Gość Tez tak mialam
Myśle ze dobrym rozwiązaniem będzie kurs Art of Living yes plus.. mnie to mega otworzylo na ludzi mimo ze miałam na prawde gorzej niz Ty ;( teraz w koncu wyszlam do ludzi i jestem z siebie bardzo dumna !

Gość PMSSSSSS
Jak siedzisz w domu to jak masz kogoś mieć? Rusz dupe to będzie dobrze

Gość odpowiadam na pytanie tytułowe
TAK :classic_cool:

Gość matematyk23
nie poszedłem na studia bo mam dyplom technika a studia to głupota. ZAoczne to głupota bo się płaci za wiedzę którą się i tak wie jeśli się tylko myśli a dzienne to strata czasu na noszenie plecaka