Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesjatrwa:(

kurcze musze sie wyzalic- studentka zawiedziona

Polecane posty

musze sie wyzalic bo tylko plakac mi sie chce:( miałam dzisiaj egz z prawa adm pisemny:( i wiecie co pytania byly banalne, znałam dop na kazde z pytan no i co?? nasza cudowna prof zrobił wszystko zeby ulac 80% roku zreszta jak robi to co rok pytania były podane na zasadzie ping-pong tzn pytanie-odp wszystko bylo by ok ale nie było czasu zeby zdazyc napisac odp czasu było zaleznie od pytania od 2 sekund!!! - do n40 sekend było to cos strasznego znałam odp a nie zdazyłam ich napisac:( w jednym pytaniu zdazyłam zapisac tylko numwer pytania i juz kolejne zadała:( moje odpowiedzi sa urwane w srodku słowa:( oczywiscie nie ktore odp miały byc krótkie jeden wyraz czy dwa ale nawet na to nie było czasu - to było fizycznie niemożliwe:(( wiem ze tak jest na studiach no ale kurcze jaka to motywacja do nauki na nastepne egz tym bardziej ze czeka mnie kolejny z tą babka za tydzien:(

pytan było 16 a egz trwał ok 10 minut...

Gość o kuurczeee
współczuję

Gość noo masakra

tylko ryczec sie chce juz mam dosc tego wszystkiego:( jak zrobi tak samo za tydzien to sie załamie psychicznie i tak juz ledwo ciagne, naleze do tych osob zeby cos umiec naprawde musze posiedziec długo nad ksiazkami, no i co prawie nie spałam od kilku dni zyłam na kawie - nauczyłam sie - a i tak gowno z tego:(

ja wiem ze to tylko egz no ale jednak dostałam takiego doła jak nigdy, nie miałam nigdy poprawki i myslałam ze dam sobie bez nich rade no ale jak wychodzi w praniu nie tylko od nas samych to zalezy

" no i co prawie nie spałam od kilku dni zyłam na kawie - nauczyłam sie - a i tak gowno z tego" Jakbyś była zdrowo wyspana i wypoczęta, ale nie tylko dzięki kawie, łatwiej byłoby ci formułować szybko jasne odpowiedzi. I nie raz pewnie jeszcze trafisz na studiach na takich, co będą chcieli ci udowodnić, że nic nie umiesz. Trzeba przeboleć i tyle.

wiesz co na egz byłam tak skupiona ze nawet nie odczuwałam tego zmeczenia dopiero teraz, nikt nawtet ten odpoczety i pełen sił nie byłby w stanie napisac tak szybko o wszystkim ja pisałam non stop i ton szybciutko jak nigdy... to po prostu bylo nie mozliwe