Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym tak się nie bać

sa tu jakies kobiety, ktore rodzily w prywatnej klinice?

Polecane posty

jestem w 1.ciąży. bardzo nie chcę trafić do szpitala, gdzie będę leżeć cała gola, rodząca a wokół mnie będzie sie masa ludzi przewijała. chcialabym mieć komfort i maksimum intymności... czy w Polsce to w ogole jest możliwe??

Gość mamachinuye
zobacz sobie Domy Narodzin, tyle, ze tam znieczulenia nie dosstaniesz

dziekuje, cos takiego tez by mnie interesowalo :) Moze ktoras z Was rodzila w domu lub w innym wybranym przez siebie miejscu, ale tylko z polozna, w takiej intymnej atmosferze?

Gość ifg
A skąd jesteś? Bo są prywatne ale nie wiem czy blisko Ciebie :)

Ja rodzilam w pryw klinice i powiem ze bylo super - wszystko czysciutkie personel przemily (oprocz poloznej ktorej nie dalam lapowki wiec myslala ze moze na mnie jechac ale sie bardzo pomylial) ogolnie jestem bardzo zadowolona. Pisze o Medikorze w Nowym Saczu, niestety zamkneli juz porodowke . :( Nie rodzilam w szpitalu ale nie chce mi sie werzyc zebys lezala gola a tam sie bedzie masa ludzi przewijac. Na porodowke nie maja wstepu osoby postronne ani odwiezjacy.

Gość kitek...
Ja rodzilam w prywatnej, za porod zaplacilam 500zl, reszta refundowana z NFZ :) Zieczulenie, mila atmosfera. Do szpitala nie poszlabym, wolalabym w domu urodzic.

bez przesady z ta golizna. ja rodzialm w panstwowym szpitalu w swoje koszuli a na sali, ktora byla z prysznicem i tylko do mojej dyspozycji byl tylko moj maz polozna i co jakis czas zagladal lekarz.