Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maverik

kobieta

Polecane posty

Gość maverik

Czy zyje ktos z kobieta której juz nie kocha tylko dla tego zeby dziecko mialo ojca i matke ????

Gość totenhammon
pewnie tak ale to wielkie nieszczęście, współczuję :(

Gość pełno takich
Znam kilkoro takich osób i tu w sieci i realnym życiu.

Gość maverik
a jak sobie z tym radza

Gość ustroniankaaa
No szkoda pewnie unieszczęśliwia jakaś wolną singielke której jest przeznaczony, on się będzie męczył do końca zycia i ona będzie sama

Gość siostra mojego męża
jest od 17 lat w takim zaaranżowanym układzie dla mnie to nie do pomyślenia tam u nich zimnem od progu wieje dzieciak fajny oni też sympatyczni ale dziwne to wygląda każdy osobno na wczasy każdy skupiony na swojej karierze jakoś nie takoś po mojemu;) ale widocznie to dzisiaj jedna z alternatyw wspólnego życia

Gość mordadziwko
to predzej kobiety zyja w facetami ktorych juz nie kochaja.. kazda kobieta nudzi sie facetem po jakims czasie, zdradza i jest z nim tylko z przyzwyczajenia

Gość Autorze jestes w takim zwiazku
?

Gość pełno takich
mają kochanki,kochanków i tak ciągną żywot

Moim zdaniem taki uklad ( zwiazek) nie ma sensu i zabiera obu stronom szanse na milosc z kims innym. To chory i toksyczny uklad i dziecko bardziej to odchoruje majac na codzien toksyny, niz ojca, ktory sie nim interesuje, kocha i ma czesty kontakt, ale z nim na stale nie mieszka. Mnie eks zostawil w ciazy, bo nie kochal > Ciezko to przezylam i wtedy nie rozumialam tej calej sytuacji, ale z perspektywy czasu, dobrze ze tak wyszlo. On moze jest z kims szczesliwy,a ja mam szanse na odszukanie kogos kto mnie pokocha.

Gość maverik
jestem!!!! i nie wiem co mam robic pomóżcie.....

Napisz cos wiecej o Swoim zwiazku. Jak dlugo jestescie razem, jak dlugo juz wiesz, ze nie kochasz, ile lat ma dziecko? Jest inna kobieta, ktora kochasz?

Gość maverik
razem jestesmy juz 7 lat a 4 po slubie , syn ma dopiero roczek i bardzo za nim tesknie jak go niewidze nie ma innej kobiety tylko porostu ja juz jej nie kocham

Nie da sie doskonale udawac milosci do partnerki. Ona nic nie wyczuwa? Usiadzcie , porozmawiajcie szczerze. Ona na pewno tez nie ebdzie chciala byc oszukiwana i tkwic w takim zwiazku. Ustalcie jak bedzie wygladac wasza opieka nad dzieckiem. Jesli to madra kobieta, to zrozumie i nie bedzie robic Ci przeszkod.