Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotelikowa

fotelik rowerowy-potrzebuje rady

Polecane posty

Gość fotelikowa

mysle o zakupie fotelika rowerowego dla mojego synka 13 kg.Zastanawiam sie czy kupic na przod( na rame) czy na tył( na bagaznik).Wolalabym na przod z racji wiekszego kontaktu z dzieckem.Obawiam sie tylko, czy jest tam wystarczajaco duzo miejsca na moje nogi.Jesli ktos ma doswiadczenie w tym temacie prosze o rade ktory mam wybrac.Czy w ogole warto kupowac, czy dzieci lubia tak jezdzic?

Gość fotelikowa
wiadro to moge mu na glowe zalozyc dla bezpieczenstwa :)

Gość a te na
przód to nie są dla małych dzieci ??? my mamy na tył na bagażnik taki to chyba 22 kg i jest ok mąż zawsze jedzie z córką przodem a ja obstawiam tyły

Gość fotelikowa
na przod sa w sprzedazy to chyba wolno.Jesli chodzi o male dzieci to moj syn ma 13 miesiecy i wole go miec z przodu.Moze sie jeszcze ktos wypowie?

Gość fotelikowa
kurcze tak sie waham z tym fotelikiem.Nie wiem czy to frajda dla dziecka.Nie potrzbuje sie rowerem przemieszczac, bo mam auto.Chce urozmaicic czas i jezdzic po okolicach.Mieszkam w fajnej okolicy.Moze ktos napisze czy warto wydawac kase czy poczekac az dzieciak dorosnie do wlasnego rowerka.

Gość bukaa
To zależy od dziecka. Są dzieci, które chętnie jeźdżą, są takie, które tego nie lubią. Np. mój syn za nic nie dał się tak wozić, bo nie mógł się ruszać. Może masz możliwośc pożyczenia fotelika i sprawdzenia? Bo faktycznie szkoda wydawać kasę, jeżeli dziecku się to nie spodoba.

Gość magggddddddddddddd
moja bardzo lubiła woziłam ją do 5go roku życia

Gość bukaa
jak napisałam powyżej, nie dla każdego dziecka to frajda. Jeżeli dziecko jest bardzo ruchliwe, to siedzenie w takim foteliku bez możliwości ruszania się jest katorgą.

Gość do fotelikowa
zdecyduj sie czy twoj syn ma 13kg czy 13 mcy :/ a poza tym niewazne bo tak duze dziecko neiw ozi sie z przodu, te foteliki na przod sa dobre dla dzieci ok pol rocznych jak siedza ale eni sa ani duze ani ciezkie :) moj syn mial 1,5 roku jak jezdzilismy z nim na foteliku z tylu, niestety kupilismy taki fotelik co niby do 25kg jest a majac 19kg juz sie pod nim ugina to raz a dwa nie meiszcza mu sie w tym roku nogi :/ frajda dla dziecka mzoe i jest ale masakra jak w nim zasnie bo majda sie na 2 strony i mozna sie pzrewrocic razemz rowerem jak nagle zmienai sie punkt ciezkosci :/

Gość Najlepszy fotelik rowerowy
to jest norweski HAMAX. Ma regulowane oparcie do pozycji półleżącej! Można je kupić w dużych sklepach sportowych i przez internet.

Gość fotelikowa
wazne sa dla mnie opinie wielu osob stad moje pytania.Odnosnie wagi i wieku to synek ma rowno 13 miesiecy i wazy 12.5 kg dokladnie jesli to wazne.Dzieki za odpowiedzi

Gość fotelikowa
a i przynajmniej wiem, zeby nie kupowac na przednia rame

Gość gość
http://wypozyczalniaboxow.pl/ - tutaj można wypożyczyć boksy i bagażniki. Ceny są bardzo przystępne, pracownicy za to wyjątkowo pomocni. Polecam! :)