Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydam się

Czy nada się na wesele?

Polecane posty

Gość symfonia smaku
Szczerze? wieśśśśśśniacka strasznie :O ale jak Tobie sie podoba to moze byc na wesele.

Gość estee lauder
mi sie nie podoba, wyglada na tania - taka kiczowata i w cyganskim stylu.. no ale ponoc o gustach sie nie dyskutuje :P jak Tobie sie podoba to ja ubierz :)

Gość do frenti
Czarna jak coś, bo tak strasznie nie odznacza się ta koronka na dole.

Gość ghlgvmh
byłam na weselu ostatnio własnie w bardzo podobnej sukience czerwonej:) tylko ze miała ramiaczka i nie miała tego tiulu czarnego na szczescie - bo wg mnie strasznie wygląda

Gość ghlgvmh
no i kosztowała duzo wiecej a z tyłu ten czarny pasy wiazało sie na taka duzo kokarde

Gość wstydam się
Mam same wąskie sukienki, a chciałam jakąś właśnie rozkloszowaną, tak żeby ładnie w tańcu wirowała. Jestem szczupła i nogi mam niezłe, a w szpilkach ładnie by to wyglądało. A właśnie ta koronka mi się najbardziej podoba. Nie jest oklepana ta sukienka.

Gość wstydam się
Czerwonej nie chce bo mam już dwie:) A biała natychmiast pobrudzę... :(

Jeśli musi być koniecznie ta bo najbardziej Ci się podoba to tylko i wyłącznie czarna inne wyglądają tandetnie. Zależy tez jak się czujesz w czerni?? a jaki masz typ urody. Ale tylko czarna wygląda ładnie z tych sukienek

Gość wstydam się
Tylko myślę, że czarna na wesele w lipcu, to będzie nie na miejscu chyba... A cerę mam bladą bardzo, a po słońcu czerwoną i piegowatą... :( A może podrzucicie jakieś linki do tego typu sukienek? Bo spędziłam na allegro ponad godzinę i nic za bardzo mi w oko nie wpadło... :(

Gość wstydam się
Jak to się człowiekowi gust zmienia... Nie dawnej niż rok temu jak mama na zakupach pozywała mi takie z tiulem na dole, to miałam odruch wymiotny... :( A jak i tak na siłę mi kupiła raz sukienkę, bo do tego jest zdolna, to obcięłam ten tiul :P Ale ta koronka nie jest taka straszna myślę... Na innej aukcji wygląd nieco inaczej chyba. http://www.allegro.pl/item1065128189_satynowa_sukienka_betty_7_kolorow_gratis_m.html

Gość wstydam się
Taka jak ta żółta też byłaby idealna, tylko gdzie taką dostać? :)

Gość zzzzzadetgsff
nada sie idealnie na wesele w remizie w chujopłotkach dolnych

Gość z tych z allegro to nawet ta
o matko nie ta!!!!!!! zle wkleilam!!! chodzilo mi o 8 od lewej, tam na samej gorze sa takie male ikonki!

wutorko wcale nie taka zla ta twoja sukienka tylko ta koronka jest babciowa, ja bym ja odwalila a pod sod zalozyla fajna halke czarna wystajaca z gestego sztywnego tiulu i bexzie ok :) kolor bialy odpada bo to dla panny mlodej, moze byc ten granatowy bo te niebieskie troche wioskowe, czerwony oklepany.

Gość mamnasssssssssssssss
kurwa jaka wiocha ak można takie guwno kupić

Gość spójrz na te sukienki
ta jest bardzo podobna do tej twojej tylko nie ma tej falbanki na dole ----> http://www.allegro.pl/item1065036474_kartes_moda_sukienka_z_szerokim_pasem_36_kolory.html a ta bardzo mi sie podoba jest taka cukierkowa ---> http://www.allegro.pl/item1069606457_zmyslowa_elegancja_xs.html ta jest bardzo ciekawa, chociaz osobiscie bym jej nie ubrala! ---> http://www.allegro.pl/item1071042444_ekskluzywna_mini_rozmiar_m.html

Gość bzdziagwa ;)
wiesz co sam kroj i fason sukienki nie jest zly ale ten material bleeeee wez kup cos porzadnego bo to porzadne na pewno nie jest