Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

schoko31

Brak orgazmu a CILEST

Polecane posty

Heja dziewczyny-mam problem a mianowicie od 2 tyg.biorę CILEST są to moje pierwsze w życiu tabl.anty ;) wiem,że 2 tyg.to mało,żeby poczuc jakąś zmianę ,ale mój problem polega na tym,że podczas odbywania stosunku (z mężusiem) nie dostaję orgazmu-wcześniej tak nie było. Niektóre dziewczyny biorące CILEST skarżą się na spadek libido-u mnie jest odwrotnie ochota na seks jest mega-tylko brak orgazmu doprowadza mnie do szału.Jak nie brałam tabsów to było ok.a teraz już takie zmiany??? czy to możliwe,że to po tych tabsach???? Napiszcie proszę czy byłyście w podobnej sytuacji i jak sobie radziłyście?????

Gość ciezarowkaa25
2 tyg to mało - zaleca się obserwacje i czas 3 miesieczny na unormowanie się organizmu - jeśli po tym czasie nadal są skutki uboczne to należy zmienić tabletki - ja z wlasnego doświadczenia to miałam mega spadek libido ale nie tak odrazu - najpierw jest wzrost ale to głównie dlatego że kobieta czuje się pewnie zabezpieczona i nie obawia się ciąży - a potem jednak hormony robią swoje i ja miałam ochote walnąc męża jak mnie chciał dotknąć gdzieś...