Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tallllll

zauważone

Polecane posty

Gość tallllll

Zauważyłem,że tylko wysocy mężczyźni zdobywają atrakcyjne kobiety. I tylko wysoki mężczyzna ma dobrą prezencje,nie co takie knypki od 170 w dół.

Gość wrotkaaaa
tak samo jest z kobietami, poniżej 170cm nie ma szans bo jest niska i ma krótkie nóżki jak u kaczuszki a mężczyźni wolą te z dłuuuugimi :( Co do mężczyzn to prawda, sama nie chciałabym miec chłopaka 150 no ale w 167 sie zakochałam chociaż jest brzydki jak noc :)

Gość wyżżżżżżżżż
hahaha to musisz być brzydka,jak sie nie dość,że w niksim to jescze brzydkim zabujałaś kobietki od 160 w góre są ok

Ja wolę wysokich, bo wstyd się pokazać z kimś sięgającym do piersi. No ale jakbym się zakochała w takim, to już bym raczej nie zwracała na to uwagi ;)

Gość może piękna
na co nie ma szans ?

A ja kiedyś miałam niższego od siebie faceta, czułam się z Nim na ulicy jak z młodszym bratem, długo musiałam się przyzwyczajać, ale potem było już ok.

Gość wrotkaaaa
NIe jestem brzydka, nie wiesz że przeciwieństwa się przyciągają? :D Mnie coś w nim pociąga może dlatego że najpierw poznałam jego charakter a później zobaczyłam i wtedy nie było odwrotu dla mojego serca:/

Gość wrotkaaaa
myśle że kobiety, które mają mniej niż 170 nie mają szans na fajnego kolesia (jeżeli mówimy o wyglądzie), faceci lubią wysokie i ciągle się moja teoria sprawdza;/

Gość wyżżżżżżżżż
Migootka eM ile macie cm ?

Gość papilotka
dajcie spokój, ten wzrost wcale nie jest az tak wazny, mam jedna nawet kolezanke o wzrosie 160cm, nawet niecale, ale ma sliczna buzke, jest bardzo chcrakterystyczna i ma mega powodzenia, ja mam 169 i tez nie narzekam, ale i tak jestem wierna tylko jednemu

Gość wyżżżżżżżżż
mają szanse,jak już pisałem,160 w góre jest ok

Gość wyżżżżżżżżż
jesteś wierna tylko jednemu-wysokiemu :)i koleżanka 160 również ;)

Gość papilotka
a skad wiesz, faktycznie moj facet ma powyzej 190 i owszem podoba mi sie to, ale jestem z nim z o wiele innych powodów

Gość wyżżżżżżżżż
tak,tak,piękne wnętrze sratatatata nawet gdyby jakiś niski miał te same cechy ,to i tak byś nawet nie spojrzała wysocy górą ! :D

Gość wrotkaaaa
Właśnie, na całe szczeście my kobiety mamy obcasy i jakoś możemy się podwyższyc, no a niestety faceci nie :/ Troche lipa jak dziewczyna jest wyższa, no ale co zrobic, z sercem nie wygramy :) Osobiście zauważyłam że Ci wysocy strasznie sie szczycą tym wzrotem i są tacy do przodu, a ja takich nie lubie może dlatego mam parcie na niskich :D

Gość wyżżżżżżżżż
hahaha Ty mi tu nie wciskaj kitu,wolisz wysokich a Ci pewnie Cię nie chcą temu jesteś zmuszona do gustowania w niskich

Gość wyżżżżżżżżż
nie tylko nastolatek,większość kobiet bez względu na wiek wybiera wysokiego,a co dopiero gdy jest to atrakcyjna babeczka :D

Gość rackingfu
ja niestety jestem niski - mam raptem 172 i przykro mi ale musze to potwierdzic.. mali nie maja powodzenia wzrost jest cecha nr u faceta jesli chodzi o wyglad

Gość wyżżżżżżżżż
hahaha 172,a co dopiero Ci co mają mniej :D

Gość wrotkaaaa
kurwa co za chory świat czy dla was na prawde liczy sie przede wszystkim ten wygląd wygląd kasa kasa i seks? akurat mam powodzenie i u wysokich jak i u niskich, różnie bywa. ale osobiście jak idę z kolegą 180 to czuje sie troche jak z ochroniarzem. jak na razie większośc którzy mnie przyciągali to tak ok.170 najwięcej. I ja mówie tu o NISKICH facetach a nie niskopodłogowcach 150 ;]

Gość wyżżżżżżżżż
w takim razie zostaje Wam sznur i możecie się powiesić :) pieprzone karakany !

może mieć pryszcze na twarzy, mieć mięsień piwny wielkości arbuza oraz iq oraz zasobnosc słowną mniejszą od orangutana w okresie godowym....

Gość wyżżżżżżżżż
no niski facet to wg mnie 165-173-4 ,Ci poniżej 165 cóż,to są dopiero wybrakowane sztuki :D no wygląd to sprawa kluczowa :) czyli jesteś ewenementem

Gość Nastukalessietroszeczke
wyżżżż weź kruwa pajacu sie uspokój.. jestes wysoki, ok(z ciekawosci ile masz cm?) nie to sie liczy najbardziej u faceta tylko charakter... znam wielu kozaków którzy mają tak 170-180 cm- czyli sa niscy.. i co? pewnie jakbys szedł na przeciwko ktoregos z nich to bys glowke schylił w dół i szukał robaczków bo jestes pewnie ciotą wiec kurwa zluzuj poslady leszczu i nie jaraj sie tak tym wzrostem, bo to tylko jakaś tam cząsteczka ktora w cale nie decyduje o tym czy dany facet moze miec mnostwo kobiet

Gość wyżżżżżżżżż
z pryszczami się nie zgodzę,bo odpychają z resztą już jak najbardziej

Gość tevezz
prawda jest taka ze twarz jest duzo ale to duzo bardziej wazna niz wzrost.. niski ale ładny moze miec nie jedna kobiete, z kolei facet krory jest wysoki a na twarzy jest pierdolonym brzydalem a do tego jest leszczem to moze sobie conajwyzej konia walic przed komputerem

Gość wyżżżżżżżżż
cząsteczka tak ,tak :) sam jesteś knypkiem 163 :) ja mam swoje 188 i jestem dumny,bo to wysoki wzrost,ale nie gigant czy to co tak naprawdę lubią kobietki :)

Gość wrotkaaaa
dla mnie niski facet to tak jak kobieta do 170 :) powyżej już jakoś ogarnie myśle, ale szkoda mi tych ponieżej szczerze bo są traktowani gorzej niestety chyba że na prawde nadrabiają zajebistym charakterem

Gość wyżżżżżżżżż
a gówno prawda,wysoki brzydki może będzie miał mniejsze branie od ładnego wysokiego,kobietek będzie miał mniej,ale za to atrakcyjne :)