Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panipanipani

kuzyn ma dziwewczyne dziecko a ja nie umiem sie z nia dogadac,tak dla uprzejmosc

Polecane posty

Gość panipanipani

pisze tutaj bo to chodzi w pewnym sensie o uczucia, chyba. No na ogolny sie nie nadawalo. A wiec moj maz jest mlodszy odemnie o 2 lata i w rodzinie jak ma jakic kuzynow i innych takich to tylko mlodsi..ja sie czuje nie na miejscu troche, bo raz na jakis czas przychodzi do nas jego kuzyn ktory ma teraz 19 lat ze swoja dziewczyna ktora ma 15..Ja go lubie ale nie wiem jak sie zachowac jak przychodza. Ona jestb odemnie 11 lat mlodsza, gowniara ak dla mnie...oni se wyjda do kuchni zapalic czy do samochodu a my zostajemy same...ani z nia o niczym pogadac, ani nic.Probowalam raz, to siedzi takie dziecko, ledwo gimnazjum konczy, nic sie nie odezwie tylko pytana powie tak lub nie... a maz sie gniewa jak nie chce zeby kuzyn przychodzil, bo sam nie przyjdzie tylko z nia. No a my mamy 2 dzieci, wlasne mieszkanie itp...i niewiem co mam zrobic. Maz nie rozumie ale ja nie mam ochoty z nia siedziec i zastanawiac sie co robic.to jeszcze dziecko..to ja juz w wlasna corka mam wiecej do pogadania...jak wybrnac z tej glupie, a dla niektorych zapewne smiesznej- sytuacji???

Gość ppppoo
no bez p[rzesady po prostu nie umiesz dogadac sie z mlodzieza i uprzedzilas sie do niej :P

Gość jak dla mnie
to ty jestes niedojrzala:)dziewczyna jest wstydliwa, a ty masz paskudny charakter:)

Gość sdffdsfdsfdsfds
15 lat ma ona?! To jeszcze dziecko jest a to pod pedofilię się klasyfikuje.

Gość panipanipani
dlaczego wnoskujesz ze ja mam paskudny charakter??Oni przyszli razem, potem zostawili nas samych,tzn mnie z nia w domu i co....??Zagaduje, cos podpytuje, niewiem, co kolwiek mowie a ona nic....o czym z nia rozmawiac???O ocenach??ja mam inne priorytety i zainteresowania, a to jest dla mnie obca osoba zadna rodzina zeby sie jej ocenami interesowac czy cos...no niewiem juz jak mam sie zachowac...glupio sie przy niej czuje i tyle

Gość ddoooppplllmm
o cholera,moj syn ma 15 lat ,ja pierdziele, no nie wyobrazam sobie tego,chlopak 19 a ona 15,to naprawde dziecko jeszcze

Gość panipanipani
no wlasnie...w tym roku gimnazjum konczy, dziecko...a co najlepsze ten jej chlopak juz raz lecial po test ciazowy dla niej..... No ale nie o to tu chodzi. Pytanie bylo jak sie zachowac w stosunku do niej i mojego meza??On nie bardzo rozumie, stara sie no ale tez nie chce mu zabraniac zapraszac kuzyna swojego...oni miedzy soba dobrze sie dogaduja, ja tez do niego nic niemam. No ale ta malolata???

Gość jak dla mnie
bo normalna osoba, zrozumiałaby ze 15 lat to dziecko i zapewne ty w tym wieku tez byłaś nieśmiała, a jeżeli uważasz że jesteś od niej lepsza, bo starsza i masz inne priorytety, że nie masz o czym z nią porozmawiać, a już nie wspominając o tym, żeby się pytać co u niej w szkole, bo to cie nie obchodzi, bo nie twoja rodzina...to świadczy tylko o tobie że jesteś ograniczona i nie potrafisz, jako osoba starsza, znaleźć się w takiej sytuacji, niby z pozoru banalna, co?:)

Gość oooooo77
ja umiem pogadac z kazda osoba w kazdym wieku :) niezaleznie od plci.. sama stwarzasz bariere, moze zapytaj sie czemu nie ma nic do powiedzenia :) czemu tak cicho siedzi, ze nie gryziesz :)

Gość per por ja rozumiem
porozmawiaj z nią o lalkach barbie :) bo skoro ją zagadujesz na tematy bliższe Sobie i nie bardzo umie odpowiedzieć to z dziećmi tylko o lalkach :P

Gość panipanipani
no ale ja ja kilka razy na oczy widzialam, raz mialam okazje porozmawiac ale nie wiedzialam o czym...o oceny mam sie pytac??dla mnie jest obca, to nie jest kolezanka mojej corki zeby zagadywac o oceny...dziewcze ma 15 lat, juz wspolzyje i uwaza sie za dorosla, a jednak jest jeszcze dzieckiem i tak sie zachowuje, skoro ja sie jej cos pytam, probuje narzucic temat o niczym a ona nic... nie wiarze z nia jakis blizszych znajomosci, bo w tym wieku mam chrzesnice i jakos nie wyobrazam sobie zebym mogla z nia pogadac o czymkolwiek

Gość panipanipani
no widze ze tu zrozumienia nie znajde. w sumie to okazuje dobra wole ze chce z nia pogadac, ona mogłaby sie tez postarac. a najlepiej jakby sami zrozumieli ze nie ma o czym rozmawiac i jest beznadziejnie i przestali przychodzic. ale nie wiem jak im to wyperswadowac.

WIELCE DOJRZAŁĄ KOBIETO AUTORKO rozumiem z twoim pryjorytetem jest rozmnazanie sie autorko;)? 2 dzieci w wieku 26 lat to juz calkiem niezla gromadka;) a nie przyszloc i do glowy ze ta dziewczyna cie moze nei lubic i dlatego ci tak zdawkowo odpowiada; ) jak tak robie jak mnie ktos wkurwia;)

Gość panipanipani
ten wyzej to podszyw, precz a sioooo!!!!

Gość panipanipani
ale ona jak byla u nas to po raz pierwszy mnie widziala na oczy...wiec jak moze mnie nie lubic??pozatym normalnie takie dziwcze do mnie powinno mowic na pani, jak jakas obca no ale tu inna sytuacja, dosc krepujaca jak ona do mnie na ty, nie wywyzszam sie ani nic, ale tak dziwnie jakos