Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niwychowana dziewucha

Dowiedzialam się od mojej przyszłej teściowej, że jestem niewychowana

Polecane posty

gdyż zjadłam flaczki na weselu u ich rodziny :O Oczywiście powiedziała to mojemu chłopakowi, nie mnie. Stwierdziła, iż młodej dziewczynie nie wypada jeść flaczków i golonki, a już na pewno nie przy ludziach, i że jestem niewychowana skoro takich rzeczy nie wiem, i że przyniosłam jej wstyd. Uważacie, że ma rację?

Gość staszek spod monopolowego
z niewychowanymi nie dyskutuje

Gość ktusik cusik
jesli to nie prowo to masz głupia tesciowa ja uwielbiam flaczkji i zajadam sie golonka Nikt nigdy nie zdziwił sie to jem

Gość fsgsfgxdfxs
prowokacja??

Gość Takie__ tam
Hehehehe gorszej bzdury nie słyszałam. Jak można kogoś oceniać po tym co je.

Gość porypana baba
nie wypada jeść flaczków i golonki i to na dodatek przy ludziach,dobre to jest,co za babsko zakłamane,istna dulszczyzna,hahahaaa

Gość po pierwsze
Skoro jednak dowiedziałaś się o tym to znaczy, że twój chłopak ci powiedział. Palant. Powinien zjechać matkę i tyle. Po co ci to mówił? Mysli tak samo?

Gość MoniaMotylekkkkkkkkkkk
haha co za idiotka, współczuje przyszłej tesciowej :D

Gość fdgfdhgfhhhhhhhhhhhhhh
ja pierdole,nie nie uwazamy ze twoja przyszla tesciowa ma racje, wspolczuje ci takiej przyszlej rodzinki,padla bym trupem ze smiechu jak by mi ktos tak powiedzial, jem co chce i chuj to kogo obchodzi,a co ona na obiad trufle wpierdala ze taka dame zgrywa?

a co jest najlepsze ja tez bardzo lubie flaczki, zawsze je jadlam i u mnie w rodzinie nikt sie na mnie nigdy krzywo nie patrzal przez to (moja mama tez lubi). No ale moja tesciowka to jest taka "och ach", bulke przez bibulke i na dodtek wydaje mi sie ze mnie nie lubi :O Moj chlopak stwierdzil tylko ze "Mama jak zwykle troche przesadza" Ugh :O

"Jak można kogoś oceniać po tym co je." Można, bo mój teściu jeszcze bardziej mnie polubił, jak się dowiedział, że lubię żeberka i często robię i właśnie golonko i pierogi oraz, że lubię kapustę. :D Wszystkiego tego nie toleruje jego syn, a mój mąż i teściu tak po cichu uważa go za mięczaka, bo prawdziwy chłop to powinien zjeść tłusto, a nie wybrzydzać :D Nieraz jest ubaw przy obiedzie :)