Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynnaa_24

Jestem załamana pogodą!!!

Polecane posty

Gość Martynnaa_24

W tę sobotę biore ślub i właśnie oglądnełam pogode, sprawdziłam jeszcze w necie i jestem załamana...gorzej być nie mogło, zapowiadają 14 st i ulewy :((((((((((((( czemu jestem taka pechowa....jak myślicie, czy prawie tydz wczesniej sa w stanie idealnie przepowiedziec prognoze czy jest szansa że będzie w miarę.....

Gość Martynnaa_24
zawsze jakieś pocieszenie :) ale wolałabym słaby letni deszczyk a nie ulewę i grzmoty :((

Gość Martynnaa_24
wewnątrz :/ ale i tak mi smutno...no ale chyba za bardzo przeżywam..w końcu najważniejsze jest to, że wychodze za miłość mojego życia...ale żeby miec takiego pecha i trafic pod koniec czerwca na 14 st z ulewami to moge tylko ja :(((((((((((( W drewnianym kościele cegła by mi na łeb spadła, taki pechowiec

Gość nie ma czym sie martwic
bedziesz tak przejeta cala uroczystoscia i tym wszytskim ze nawet nie zauwazysz ze na podworku sa grzmoty i pada deszcz wkoncu tylko chwile bedziesz na podworku proponuje kupic gustowna koronkowa parasolke zebys wygladala jak prawdziwa dama w tym waznym dla ciebie dniu

Gość Martynnaa_24
dzieki za słowa pocieszenia :) no nic, nie bede sie nakręcać, może nie bedzie tak żle, w końcu dzis pon nie mogą z takim wyprzedzeniem idealnie okreslic pogode ( tak sobie to tłumacze)

Gość w tą sobote byłam na weselu
najpierw był skwar ale jak już bylismy pod kosciolem to chlodny wiatr powiewał i całe szczęśćie bo każdy by się lepił. a potem podobno była straszna burza i ulewa. dowiedziałam się dziś jak przeglądałam stronę regionalnej gazety. i były fotki tej niesamowitej burzy a my nic nie slyszelismy... podobnie bylo u mnie,o wielkiej ulewie dowiedzialam sie jak szlam z sali weselnej do kuchni poprosic o ciasto ktorego zabraklo a na ktore mialam bardzo chec. i wtedy zobaczylam ze ktos nie zamknal drzwi na taras i woda sie wlewa na korytarz. jak jest dobra zabawa to nikt nie mysli o pogodzie.

Gość Martynnaa_24
dzieki wielkie, kurcze normalnie mi lepiej po Twoim poscie, faktycznie nie ma co, jak fajne towarzytswo kij z pogoda

Gość nie jesteś taka wyjątkowa
myslę że w sobotę nie ty jedyna slub bierzesz więc kilka innych panien też ma pecha. w zeszłym roku tez latem cudów nie było więc nie dorabiaj ideologii o kosmicznym nieszczęściu. będzie dobrze i koniec :)

Gość pogodynek6666
A co miałaś siano grabić na polu?