Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonaśśśś 2121

Chcę się przespać wujkiem

Polecane posty

Gość ilonaśśśś 2121

nie żartuje. moi rodzice są około 40 a wuja był późnym dzieckiem dziadka i ma 28. ja 21. już od dłuższego czasu iskrzy miedzy nami i na rodzinnych spotkaniach zawsze znajdujemy jakis moment zeby zostac sami. wysyłamy sobie sygnały ale wprost nic nie zostało powiedziane. trudno mi go traktowac powaznie, jak wuja. przeciez on jest prawie w moim wieku!! zreszta on ma inna matke niz moi rodzice. pokrewienstwo jest tylko od dziadka. ja czuje ze to ten jedyny, jest taki meski... :o wiem ze go kocham... wiem ze on duzo do mnie czuje.

Gość ilonaśśśś 2121
pomóżcie. taki zwiazek to samobójstwo. ale nie moge zrezygnowac, bo bede załowac całe zycie. przeciez co z tego ze mamy wspolnego jakiegostam dziadka... w zyciu liczy sie szczescie, takk???

Gość ilonaśśśś 2121
no masz racje :P to jest przyszywany brat ojca :)

Gość ilonaśśśś 2121
a tak swoja droga to co to za suknia w stopce? straszna :P

Cóż - twoje zdanie w tej kwestii, tzn. urody tejże sukni, nie ma najmniejszego znaczenia:D Ale jeśli już pytasz - to moja suknie ślubna;)

Gość ilonaśśśś 2121
a kiedy ślub? powiedz mi jak to jest zadecydowac ze to ten jedyny? bo ja sie tego strasznie boje :/ niby jestem z takim jedynym... po czym poznac ze to ten?;)

Gość ilonaśśśś 2121
tzn w sumie kieca byłaby ok, gdyby nie ten kapelusz i te rękawy.. bo one troche jak od pizamy wygladaja ;)

Gość ilonaśśśś 2121
a moze poprostu ta modelka taka nieciekawa :P