Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Absolwentka Przyjaciółka

Co sądzicie o taki facecie, który

Polecane posty

Dręczy kotkę. Robi jej krzywde w nastepujący sposób: - przytrzymuje ją gdy ona sie wyrywa - jak kotka probuje dojsc do miski to on stawia miske wysoko albo kota przytrzymuje z pyszczkiem tuz przed miską - Kąpie ją mimo, że ona tego nie cierpi z dziwną satysfakcją - Drze sie na cały regulator "Kieeeeeeeeeeeeciusiuuuuuuuu majuuuuuuutkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" z dziwnym wykrzywieniem twarzy - Jak idzie spac to bierze ją, chowa pod koldra i nie daje jej uciec - Jak kotka sie wkurzy i w koncu go udrapnie to jest jeszcze gorzej, lata z nia i jak ja w koncu dorwie to probuje mocno mocno glaskac albo dmucha jej w oczy i uszy.

Bo moja bardzo dobra kumpela ma takiego faceta ktory robi takie rzeczy i ostatnio sie poprztykalysmy jak powiedzialam ze on jest psycholem i zeby sie z nim rozstala. To na mnie wrzasnela zebym pilnowala swojego nosa i ze on tylko tak zartuje a tak naprawde kocha tego zwierzaka...

Sam spierdalaj gnoju

Gość atiati
jeblam hahahaahhhahahaha

to jakis nie normalny czlowiek to jest znencanie sie nad zwiezakiem za takie cos jest prokurator

Dzieki za poparcie:)

Gość no mówcie
a tam. a moze ci sie zdaje. ja tez czesto "drecze" mojego kota, wkładam pod kołdre itp.. ale siersc mu z głowy nie spada :p

Jak to mi sie zdaje? tzn ze nie widze tego co widzę?:P

Gość fanatyczka kotow...
No ale moze to jest droczenie? ja swoja tez lapie, laskocze, ciagne za ucho, tak jej do ucha szepcze a ona sie wtedy wkurwia niemilosiernie :D i syczy.. albo klade na brzuch lapie za lapy i dmucham jej w brzuszek ;p tak jak sie robi malym dzieciom ;p oj tam moja to juz jest wytresowana wie ze musi wycierpiec swoje to jej daje spokoj, a czasami sama mnie zaczepia i prowokuje do glupot, ile razy ona mnie gonila po pokoju, albo ja ja :) wszystko zalezy od kota i jego upodoban, z reguly kto sie czubi ten sie lubi :)

Gość fanatyczka kotow...
albo jak ja caluje :P a ona warczy :D i musi szyjke dac do wycalowania i pyszczola :D koty sa slodkie :) a pod koldre sama wskakuje ;p

Gość fanatyczka kotow...
* na plecy sorry :D

fanatyczka, no ale co innego wyglupiac sie z kotem a co innego dręczyc i czerpac satysfakcję z kociego bolu i niezadowolenia. Zreszta ten facet sam powiedzial ze nie cierpi kotow i uwielbia je dręczyc.

Gość fanatyczka kotow...
no to faktycznie jakis debil ;/ ja mam w domu 2 koty i nie wyobrazam sobie zeby je krzywdzic, co innego droczyc sie z nimi :)