Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

max1234

TIGI

Polecane posty

Gość Oshe27
dobre i wydajne ...

Gość Oshe27
Mam do loków i taki płyn na objętość ... więcej nie mam ..

jeszcze jedno pytanko. Czy utrudnienia w dostępie produktów tej marki powodują rezygnację z zakupu?

Gość Oshe27
To już bardziej cena i brak opinii często .. nie chce kupować w ciemno..

Gość ona.25.
ja oceniam je jako beznadziejne:O W składzie sama chemia, bardzo mocno perfumowane. Używałam kosmetyków do włosów wielu firm, mam bardzo zadbane i ładne włosy, Tigi to jedyne produkty profesjonalne, które po prostu... zniszczyły mi włosy. Koszmar. Miałam odżywkę turkusową do włosów kręconych i takie mleczko do układania. Mleczko skleja włosy i je usztywnia, odżywka wysusza je na wiór - po raz pierwszy moje włosy były suche, matowe, łamliwe. Po pierwszym zastosowani swędziała mnie też cała głowa, zresztą trudno się dziwić, te odżywki to cała tablica Mendelejewa. Zakupione w salonie fryzjerskim, świeże, nowe. Za dużo lepsze uważam produkty Wella, revlon, Matrix, Shwartzkopf Prof., Loreal Prof., CHIC, Alfaparf, Goldwell. A najbardziej lubię kosmetyki do włosów Goldwell.

Gość ona.25.
Co do dostępu - Goldwell jest słabo dostępny, mimo wszystko wiem, gdzie kupić te odżywki, mogę jechać przez całe miasto, żeby kupic porządny i wydajny produkt, który działa. Przetestowałam tyle odżywek i preparatów do włosów, że wiem, co mi służy i nie przeszkadza mi gorsza dostępność.

Gość Oshe27
Muszę się zatem zaczaić na Goldwell ...