Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wielbiciel 70B

Korwin-Mikke masakruje dziennikarzyne TVNu haha, jaja jak berety :D

Polecane posty

Gość weronikax
...A w Polsce było,jest i będzie żle...Tyle na temat bo jak narazie nie ma takiego,który dobrze rządzi naszym krajem...Banda oszustów,zlodziei..Wszyscy skorumpowani..I zawsze na wszystkim wychodzimy jak Zablocki na mydle...Teraz będą glosować na Kaczyńskiego-z litości-bo niby z jakich innych powodów...Na komorowskiego bo wyglada inaczej niż Kaczyński...Błędne koło..W sumie to Komorowski dużo zyskał obejmująć urząd prezydenta po katastrofie a zaraz wybory.....

Gość korwin-mikke jak palikot
za to porownanie masz ode mnie potwarz

Gość weronikax
...Jak nasz rząd ;)

Korwin-Mikke ma wiele ciekawych i trafiajacych do wiekszosci ludzi pomysłów, sam sie z nim zgadzam co do surowego prawa wobec przestępców czy ułatwienia dostepu do broni dla uczciwych obywateli, niestety Korwin osobowościowo nie nadaje sie do sprawowania jakiejkolwiek władzy:o ps. tytuł tematu jest glupi:o bo filmik nie jest o masakrowaniu dziennikarzy TVNu tylko o roznych pogladach JKM wyrazanych w roznych mediach🖐️

dla mnie mix leppera i palikota:) kojarzy mi się z prostym chłopem ze wsi po tuningu, łapiącym prostych ludzi na proste hasełka i bełkot jaki to porządek we wsi mógłby być:) "weźcie dajcie spokój takie same mądrości to mówią u mnie na wsi pijacy pod sklepem - wszystkich by pozamykali, pedofilów wykastrowali, karę śmierci by oczywiście uczciwie sami przeprowadzili, gówniarzy by zagonili batem do roboty i byłby spokój i porządek." z tym się zgadzam w 100% :)

Gość pilote9
ten Korwin-Mikke jest jakis psychiczny chore sa jego pomysły jeszcze stolice do Krakowa przeniesie

Gość Ludzie jak nie chcecie Unii to
jedzcie na Bialorus. Tam bez Unii sobie radzą. Wprawdzie ciepłej wody to tam nie ma w kranach ale są publiczne łażnie. Baby z wywalonymi cycami kąp[ią się wspólnie a chłopy z fiutami na wierzchu też się moczą pod wspólnym prysznicem. Wiem bo byłam. Nie mówię tu o takich miastach jak Mińsk bo tam pewnie ciepła leci z kranu. Ja byłam w normalnych blokach w mieszkaniach, gdzie łazienka była na korytarzu dla wszystkich mieszkań. Ta łazienka to był krat z zimną wodą. Mieszkania miały tylko pokoje, a łazienka i kibel na korytarzy zamykane na klucz. Nie chcecie Unii to won za wschodnią granicę, jak popatrzycie jak można żyć bez ciepłej wody to wam od razu rura zmięknie.

" 23:17 __ ps. tytuł tematu jest glupi:o bo filmik nie jest o masakrowaniu dziennikarzy TVNu tylko o roznych pogladach JKM wyrazanych w roznych mediach" o boże, następny mądry inaczej się znalazł :o nie zauważyłeś, że odsyłałem do konkretnego wycinka tego filmiku? od minuty 3:46 do 4:10? to spójrz jeszcze raz w pierwszy post i z łaski swojej głupotę zlokalizuj gdzieś indziej 🖐️

Gość gorzcyanka bleee
ja gosuje na mikiego cho nie podobaj mi sie wzpowiedzi o tzm iz kobiety powinny miec przywileje a nie prawa... gosuje bo ten facet powialby swierzyzna na scenie politycznej i moze sklonilby ta bande nierobow do roboty pozatym jest szczery i ma nowatorskie pomzsly na kraj chociaz moim skromnym zdaniem takie ideee nie maja racji bytu w kraju w ktorym zadza mochery i kler dziekuje za mozliwosc wzpowiedzi

Gość gorzcyanka bleee
a jakby kandydowal palikot to moj glos bylby jego

ale gdzie to masakrowanie?:o wiekszosc ludzi popiera kare smierci i jakby bylo na ten temat referendum to kara smierci by została poparta:o dziennikarze zadnej stacji telewizyjnej tego ni mowia i kazdego mozna w tym temacie zagiac, a to ze byl to akurat tvn nie ma nic do rzeczy to ze autorze nie lubisz akurat tvnu i podkreslasz akurat to to twoja prywatna glupota:classic_cool:

"Np Korwin w Krakowie głosił, że on jako prezydent spowodowałby "wyodrębnienie" Polski ze struktur Unii czym zyskał duży poklask młodych ludzi. Tyle, że nie powiedział im, że gdyby coś takiego nastąpiło to i wróciłby paszporty i wizy dla Polaków chcacych pojechac do krajów Unii. Nie powiedział tego, bo pewnie dostałby takiego kopa, że mógłby zemrzec w powietrzu z głodu... " A ciekawe jakby jeździli z Litwy do reszty UE:D?

Gość swieta rację ma
"tyle że Korwin nie zauważył" Dodam,ze to powiedzenie o narzedziu gwaltu jest stare i ograne. Jaka w tym masakra??? Poza tym mamy pięsci - czyli mozemu uderzyc,zebami odgryzc ucho, paznokciamu wydrapac oczy , niebezpieczna jest kobieta niosaca butelke z sokiem, bo moze poranic szklem , a nozyczki, pilnik - hoho -, a ile kamieni lezy na ulicy - bo idac tym tropem wg Korwina do tego to sluzy