Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NAPIERALSKI = CHYTRUS

Napieralski to lewak, tylko stare moherowe komuszki na Niego głosują.

Polecane posty

Napieralski to lewak, tylko stare moherowe komuszki na Niego głosują.

Gość a wiesz kto to lewak?
W Polsce utarło się, że lewakiem nazywamy osobę, która nie całuje papieża w pierścień.

Niech żyją czerwoni, niech żyją nasi bracia!!!!!!! Miedwiediew na prezydenta!!!!!! :classic_cool:

Gość bubub
Ja Ci wyjaśnię! Lewak to komuch, któremu nie można ufać. KOMOROWSKI I TAK WYGRA!

"Niech żyją czerwoni, niech żyją nasi bracia!!!!!!! Miedwiediew na prezydenta!!!!!!" Nowe hasło wyborcze Napierala? Moherki na pewno się dadzą złapać.

Gość a wiesz kto to lewak?
Lewak to osoba, która nie spluwa na dźwięk słowa "gej" i która nie wykonuje zamaszystego znaku krzyża na dźwięk słowa "aborcja".

jestem lewicowa mimo młodego wieku...dlaczego: bo chce decydować sama o swoim życiu..światopoglądzie:-)Mamy niby demokracje..wolnośc ..ale na uja mi taka wolność jak nie moge niczego szczerze powiedzieć..w 100% rządzić swoim ciałem..dokonywać swoich wyborów!!!!! człowieku zanim coś napiszesz po stokroć zastanów się!!!:-P Głosujmy za wolnościa..za normalnościa..za lewicą:-)

Gość 4 us...
Spokojna głowa. Napieralski to komunista, a w Polsce już dawno się na złodziei nie głosuje.

Gość larwka_glupolka
poglądy lewicowe i wolnościowe wykluczają się.

Gość jaki śliczny piesek

Gość anty_komorra
i sympatyczny hipopotamek :-)

Gość A SPYTAM TU
pogladay prawicowe i wolnosciowe sie wykluczaja. chce byc gejem, nie moge, chce miec aborcje, nie moge, chce ogladac jakies normalne rzeczy w tv jak jest wolne na swieta, a tu mi non stop koledy i inne kosciolkowe farmazony futruja. partie lewicowe jako jedyne moga mi zapewnic zycie w swieckim kraju, a to tak na dobry poczatek zdecydowanie biore.

Gość 4 us...
Wolność? Ty dziewczyno wiesz w ogóle jakie są poglądy lewicowe? Wprowadzanie na siłę ateizmu, szykanowanie poglądów religijnych, promowanie homoseksualizmu, rozszerzanie pomocy społecznej gdzie na nierobów normalny człowiek musi pracować, zamknięcie drogi do prywatyzacji szpitali, bo przecież nierobów za czyjąś kasę trzeba leczyć. To jest wolność?

Gość 4 us...
"chce byc gejem, nie moge, chce miec aborcje, nie moge, chce ogladac jakies normalne rzeczy w tv jak jest wolne na swieta, a tu mi non stop koledy i inne kosciolkowe farmazony futruja." Chcesz dla siebie praw, a nie ma w Tobie za grosz tolerancji. Dlatego ludzie są przeciwko gejom, a nie z innych powodów. Geje to najbardziej nietolerancyjna grupa jaką znam.

Gość A SPYTAM TU
ty piszesz o jakis pogladach skrajno-lewicowych z prawicowej propagandy. ja mowie o wprowadzeniu swieckosci do panstwa, zeby bylo tak jak w krajach europy zach. nikt nikomu nie kaze sie pedalic ani usowac plodow, nikt nikomu nie zabrania chodzic do kosciola. a u nas jest z gola w druga strone i tego chlamu chce sie pozbyc. jak nie rozumiesz niuansow i potrafisz tylko wyolbrzymiac, to gadaj se sam/a ze soba, bo ja nie mam nic w temacie.

Gość Tak to jest wolność
Tak to jest wolność! Ja jestem biedna i potrzebuje pomocy. Mam operację kręgosłupa oczywiście płatną przy tym rządzie. Chcesz mi dać 15 tysięcy? Zarabiam średnią krajową, ale i tak mnie nie stać na taki wydatek. Dlatego chcę lewicę, gdzie nawet 1 zł nie zapłacę za odtarowanie zdrowia. Będziesz kiedyś w takiej sytuacji to się dowiesz czym jest bieda.

Gość wiesz kto to lewak??
Wprowadzanie na siłę ateizmu - jeśli jakiś pogląd religijny jest w Polsce wprowadzany na siłę to akurat nie ateizm. szykanowanie poglądów religijnych - konkretnie jednego "poglądu religijnego" dotyczącego postulatu prawie wszystkich religii jakim jest przymus nawracania niewiernych takimi czy innymi metodami. promowanie homoseksualizmu - nie przypominam sobie ani jednego postulatu chociażby kary za heteroseksualizm, za homoseksualizm - i owszem. Mogę wiedzieć, jakie zagrożenie dla Twojej rodziny niesie fakt że dwaj faceci się pobierają? rozszerzanie pomocy społecznej gdzie na nierobów normalny człowiek musi pracować, zamknięcie drogi do prywatyzacji szpitali, bo przecież nierobów za czyjąś kasę trzeba leczyć - przecież o wiele lepiej za te same wyciągane od obywateli podatki nie leczyć obywateli tylko finansować dwór JKM monarchy.

Gość A SPYTAM TU
geje nie sa nietolerancyjni wobec hetero, sa nietolerancyjni wobec nietolerancji, ktora sie im serwuje. i bardzo dobrze! czy geje maja cos przeciwko milosci hetero? nie. czy hetero maja cos przeciwko milosci homo? tak. a ty jestes prawicowa, ze az kipi, wiec raczej na rozejm nie pojdziemy. chce dla siebie praw, i wcale nie chce zabierac praw innym. kto chce chodzic do kosciola, niech chodzi, ale nie zeby ateisci wysylali dzieci na religie tylko dlatego, ze inaczej dzieci katoli bede ich szczuc. i zeby kobiety potrzebujace aborcji musialy poczta pantoflowa sobie tabletki z zagranicy sprowadzac.

Gość 4 us...
Gdzie na zachodzie masz jakieś państwo "typowo" świeckie?! Nawet ta wasza ukochana Ameryka do której co noc wzdychasz utożsamia się z chrześcijaństwem na każdym kroku. Hymn Wielkiej Brytanii zaczyna się od słów "God bless the Queen". Tylko w Polsce kościół jest szykanowany przez grupy niszowe. Jak jestem innego wyznania to i tak nie potrafię zrozumieć ateistów w sprawie kościoła katolickiego. Wolności bez tolerancji nigdy nie osiągniesz. Ludzie tacy jak Ty przeczą państwu o jakie walczą. Przeczysz sam sobie plując jadem na innych

Gość A SPYTAM TU
ja do ameryki nie wzdycham, do ameryki moga wzdychac tylko malo inteligentni prawicowcy, co akurat sie dzieje w polsce. mowienie god bless the quenn, a wmuszanie ludziom pogladaow religijnych na codzien to 2 calkowicie rozbiezne sprawy. zreszta kto tak mowi? chyba tylko dla jaj, albo dla efektu. ja moge tolerowac ludzi religijnych, ale to oni nie toleruja innych. moge ich tolerowac, ale nie pozwalac, zeby dyktowali moim zyciem, a do tego sprowadzaja sie rzady prawicowe.

Jesteś innego wyznania? I nie czujesz się dotknięta, że Twoja religia jest tak dyskryminowana przez katolicyzm?

pisze post juz 5 raz ...mam nadzieje ze tym razem mi modek go pokaże:-0 Szanowni Państwo: chce państwa polski świeckiej!!!! bez entuzjamu i nastawiania na kościół(jestem katoliczką żeby niebyło)chce normalności w zyciu...płace podatki...zus..lecze się prywatnie...normalnie na kase człek by zdechł:-(..chce uprawnienia hetero ..geii..lesbijek..prawa do aborcji..jeżeli sytuacja kobiety nie sprzyja rodzeniu..po prostu chce mieć wybór!!!!! Czy to dużó? Nasza prawica zapomniała o zwykłym obywatelu:-( potrzeba równowagi w rządzie..potrzeba lewicy!!!!

Gość A SPYTAM TU
zauwaz tez, ze nie pluje na innych jadem, tylko konkretnie wyslawiam postulaty, ktore moga zaswiadczyc o swieckim, lewicowym, liberalnym, ludowym ustroju dla panstwa. nie jestem nawet ateistka, chociaz mnie o to chyba podejzewasz, ale religie, wszystkie, sa dla mnie tak psycholowate i uwstecznione, poza tym to dzieki nim istnieje tyle zla i konfliktow na swiecie, ze chetnie podpisalabym ustawe wyrugowania religii z zycia panstwa w ogole.

Gość 4 us...
Tak, jestem w dużej mierze za liberalizmem, jednak wiem, że Polska jeszcze jest zbyt biednym krajem aby go tutaj szybko wprowadzać. Niestety ludzie tacy jak Napieralski czy Kaczyński tamują rozwój mojego państwa i wpędzają go w jeszcze większe długi. Nie mogę patrzeć na taki plebs jak Ty, który jest za komuszkami i równością dla wszystkich. Człowiek powinien mieć tyle na ile sobie zasłuży. Osoba, która nie ma nic przeciwko nie nazywa ludzi "katolami". Byłam tolerancyjna dla homoseksualistów do czasu ich wielkich marszów. Homoseksualizm to moda, która kiedyś przeminie, Na szczęście dla prawdziwych gejów, którzy się łapią za głowy widząc te komiczne postacie w różu na śmiesznych paradach.

Gość A SPYTAM TU
niech psychole wielbia swoje bustwa w cterech scianach, jak musza, ja nie mam ochoty tego ogladac, tak jak ja nikomu nie kaze ogladac swoich golylch cycek na plazy, chociaz wole sie opalac na golasa :D

A spytam>>> nie rób z gejów świętych. Uwierz mi, oni są nietolerancyjni również wobec innych, nie tylko homofobów. Moja kuzynka, zdeklarowana les, nienawidzi rasy żółtej. Kiedy jakiś Chińczyk czy Wietnamczyk wsiada do autobusu, pluje jadem aż zgroza bierze. O co jej chodzi, nie wiem. Ona ich po prostu nienawidzi, ot tak sobie. Bez żadnej konkretnej przyczyny. Twierdzi też, że geje faceci są obrzydliwi. Kumpluje się z nimi siłą rzeczy, bo przebywają w tych samych kręgach. Dwóch gejów będących w związku partnerskim mówi o sobie w złości per "ta szmata" albo "kurwa". Wiadomo, że takie kwiatki zdarzają się też u heteryków, ale wkurza mnie ta propaganda jakoby geje byli taaacy wrażliwi. A, znam jeszcze jednego, który ożenił się z kobietą, bo miała bogatego tatusia. Oczywiście walił ją po rogach z facetami. Teraz są już chyba po rozwodzie. Nic nie mam do tego kto z kim sypia i w jaki sposób robi sobie dobrze. Ale gej wrażliwiec, dusza człowiek to zwykła ściema. Są tak samo popaprani jak hetero, co poniektórzy jeszcze bardziej.

Gość A SPYTAM TU
tak, ja moge nazywac ich katolami i psycholami, tak jak ty nazywasz kogos komuchami. wet za wet kolezanko, chociaz preferuje dyskusje bez takich inwektyw, jednakze czasem trzeba obuchem w leb, efekt szoku, zeby moze cos do kogos dotarlo.

Gość atlegnista
A popatrz na to z drugiej strony - ile byłoby zła gdyby nie religia która mówi "nie zabijaj". ja jestem akurat ateistą ale niektórzy, i jest ich dużo święcie wierzą że pójdą do piekła jak popełnią ciężki grzech... I może to ich powstrzymuje...

To zgorszenie paradami homoseksualistów, niech sobie będą gejami w domu i nie epatują - byłoby dość logicznym argumentem, gdyby nie to, że nikogo jakoś nie gorszy parada fanów JP2, zakłócająca w podobny sposób spokój na osiedlu "droga krzyżowa" czy procesja bożego ciała. Niech sobie będą katolikami w domu i "nie epatują". Co nie? Ale nasza konstytucja gwarantuje nam wolność pokojowych demonstracji - jak byście nazwali ten przepis? Liberalnym?