Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanananananananana

co myslicie o seksie z inna para ....

Polecane posty

Gość onanananananananana

lub w trojkacie? lubw wiekszym gronie? moj facet ciagle o tym mowi,fantazjuje jakby to bylo w wiekszym gornie,to normalne?

Gość Zauważyłam...
normalne, pod warunkiem, że tego nie zrealizujecie

Gość Qaśka
Raczej normalne, faceci tak mają, marzą im się takie akcje :D - atrakcje

Gość ppppppppppppp
nie wchodzi w gre....a gdyby mial takie upodobania to musialby poszukac sobie innej do zycia:-)

Gość onanananananananana
ale on mowi to calkiem na powaznie! ciagle mi truje zebysmy sie umowili z jakas para i zeby to zrobic patrzac na siebie...lub pokusic sie na wymiane partnerow dla mnie to kompletna abstrakcja a on tego pragnie!

Gość onanananananananana
up

Gość Dorszu
Wczoraj z moim facetem odbyliśmy poważną rozmowe,nie jesteśmy parą z długim stażem,więc gadaliśmy o naszym życiu seksualnym z przeszłości i to co się dowiedziałam było szokiem.Miał 3 trójkąty w tym jeden z faecetem!!!!Co było dla mnie i nadal jest szokiem...myślę że coś ma z psychiką i nie wiem czy chcę dalej dzielić z nim życie...

Gość onanananananananana
dla mnei to jest troche dziwne...najpierw sie tym zainteresowalam bo to cos nowego....ale on mowi o tym caly zcas na okraglo...ze chcialby z inna ma moich oczach ze chcialby zeby mnie jakis typ na jego oczach,drazni mnie to bo przekroczyl juz wszelkie granice,potrafi sie ze mna poklocic o to mowiac ze jestem cienias bo nie chce sie umowic!

Hmm... Widzę, że na podstawie ogólnie przyjętych norm normalne... Jednak każdy ustala sobie własne, czyż nie? Cóż, dla mnie to definitywnie nie jest normalne. Szukanie ekscesów łóżkowych z udziałem osób trzecich (szczególnie w małżeństwie) jest co najmniej dziwne. :)