Juliette.88 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Pozostało mi 5 dni do okresu. Odstawiłam tabletki i nie biorę ich już od 23 maja to mój pierwszy cykl, więc organizm może wariować, przez co następna miesiączka może się opóźnić lub przyjść wcześniej. Tylko zastanawia mnie skąd ten śluz, nigdy przed miesiączką tak nie miałam.... jest go dużo, kolor mleczny i jest lepki z minimalnymi grudeczkami. Nic mnie nie piecze, nie swędzi, nie czuję żadnych stanów zapalnych. Dodatkowo napiszę, że współżyłam do końca z mężem 5 i 7 i dnia cyklu, później był już stosunek przerywany. Wiem, że być może mogłam zajść w ciążę, i na pewno bym się bardzo cieszyła, ale to raczej mało prawdopodobne, prawda? W połowie cyklu strasznie mnie bolały jajniki przez 3 dni, ogólnie czułam się beznadziejnie, bolał mnie brzuch jak na okres, o bólu krzyża już nie wspomnę, nie mogłam stać w miejscu.Ale przeszło. Zrobiłam test, zaraz po tych bólach, tak dla siebie, ale wyszedł negatyw. Czy któraś z Was kochane miała podobną sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliette.88 0 Napisano Czerwiec 14, 2010 Nikt mi nie odpowie? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach