Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaaaaaaaa

dlaczego nigdy nie możemy mieć prezydenta

Polecane posty

Gość lilkaaaaaaaa

ktory by nas nie kompromitował i dobrze się prezentował ? czy to takie trudne znaleść kogos takiego? prezydent w polsce tak naprawdę gówno ma do powiedzenia pełni głównie funkcje reprezentacyjne , wiec powinien nas reprezentować! wałęsa wiele osiągnął , owszem ,ale jak sie wypowiadał to byl śmiech na sali. kwasniewski jakoś sie może jeszcze prezentował ,ale przemawial kompletnie pijany, kaczyński to wiadomo , a teraz znowu mamy swietnych dwóch kandydatów... dlaczego z polski wszyscy muszą się śmiać i nigdy nie może być normalnie jak w innych państwach? jestesmy tylko obiektem smiechu.. wiem bo byłam za granicą np bo tej katastrofie i czytałam tamte gazety i co o nas piszą...

Gość wstyd ci za prezydenta
ten nosi matkie boską, ten się upija na cmentarzu a tamten nie umie zaśpiewać hymnu? Wyobraż sobie wstyd, jaki przyniósłby na tym stanowisku Janusz Korwin Mikke. Troszkę ulżyło, co?

Gość fgdhgdf
a co piszą ???????????????????????//

Gość W..........
Bo to Polska właśnie

Gość kakaduu
bo Polacy to wesoły kraj

Gość lilkaaaaaaaa
np o tej wojnie o pogrzeb na wawelu pisali o nas ,że jesteśmy niedecydowani , że nie potrafimy sie dogadać nawet w takiej sytuacji itd...korwin mikke to juz kompletna porażka ,ale dlaczego mamy porownywać prezydentów do gorszych? można ich tez porownać do ,,normalnych " prezydentów, którzy sie nie kompromitują... a tak to nikt Polski nie traktuje poważnie, wszyscy się z nas śmieją tylko...

Gość lilkaaaaaaaa
pewnie ,że mają lepszych, przynajmniej ich nie osmieszają

Gość lilkaaaaaaaa
bo tak sobie myślę ,że abo mamy wybitnego pecha, albo ludzie sa tacy głupi ,że takich wybierają,albo ci normalni nie startują. bo nawet osobiście znam tylu porządnych ludzi , co potrafia się ubrac ,wypowiedzieć ...

Gość a mi się wydaje że jest tak
Polacy myślą, że są pępkiem świata i zatoczenie się ich prezydenta na grobie nikomu nie znanych żołnierzy lub przekręcenie nazwiska piłkarza jest szeroko komentowane we wszystkich zagranicznych mediach przez wiele dni, wpisują to również do podręczników historii wszystkich krajów a komicy wszystkich krajów tworzą skecze na temat polskiego prezydenta i jego wpadek.

Póki co żaden z naszych nie pieprzył jeszcze Moniki Levinsky. Nie bój się, inni też mają swoje za uszami. U nas i o nas pisali w kontekście Wawelu. O Belgii w kółko się pisze prognozując: rozpadnie się czy nie. Więc jeszcze nie jest z nami tak źle. Co do Wawelu to prezydent miał już akurat najmniej do powiedzenia.

a mi się wydaje> chyba masz sporo racji. Polakom często wydaje się, że każdy najmniejszy krajowy przypał jest śledzony na całym świecie.