Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaackten

Opisz dokładnie swój ostatni numerek

Polecane posty

Gość Maaackten

Witam, jak w temacie. Nie chodzi mi o: najlepszy, najwspanialszy, wymarzony, tylko o OSTATNI numerek, czyli samo życie... piszcie pzdr!

Gość Sam ten
mój wyglądał tak: mieszkanie, sypialnia :( ,najpierw dwie minetki zrobione żonie, pozniej szybkie bzykanko od tyłu na leżąco i spust na doopke. ot tak to było

Gość akuku 69
spałam a on pojedził troszkę swoim interesem po moich plecach i po 5 minutach było po wszystkim :-p

Gość chlopino
wypilem wino, poszlismy do lozka, lizalem cipe a potem ruchanie i tyle aha bylo to tydzien temu

Gość jakiejajaja
Nie pamiętam, tak dawno to było. Moja bierze jakieś tabletki "antybeibi" po których nie ma w ogóle chęci na sex. Wrrr

Gość kaśeńka
Proszę: Byliśmy dziś w seks shopie po raz pierwszyw życiu, zrobiliśmy bardzo ciekawe zakupy, i po powrocie do domu byliśmy tak nakręceni, że mimo, że on był spóźniony do pracy, kochaliśmy się na dywanie w 'salonie', na pieska i z nogami na jego ramionach, trwało to dość krótko oczywiście.

Gość tu życie jest weselsze
ostatni ...bardzo szybki spałam ,on mnie obudził położyłam się na boku ,on go wsunął pogimnastykował się...i finał .....:) rozpusta....

Gość ganja112
moja dziewczyna 1 raz zrobiła mi loda, nie było zle, ale mogł asi ebardziej postarac(ze 3 ray zębami zacahczyła;/), 10 min po wytrysku juz ją od tyłu na łuzku meczyłem

Gość Średniochętnaa..
Dobierał się do mnie pół dnia. Nie powiem wytrwały chłopak już myślałam ,że da sobie spokój a jednak wcale nie dał. później moja gra aktorska czyli udawałam ,że jednak już mi się zachciało ( byłam zmęczona jego dobieraniem się do mnie i pomyślałam no dobra 10 min i mam spokój) Kiedy pytał czy mi dobrze oczywiście mówiłam ,że wspaniale:) a swoją drogą to nie wiem czemu w ogóle nie mam ochoty :o minetkę i inne wygody mam na skinienie palca:o na dodatek on chce sexu kilka razy dziennie :o omg

Gość kaśeńka
"wylanczylismy" No chyba sobie jaja robisz?

Gość sfgrrdt
ojej tam, maly blad

Gość KOŃ II
zaczeliśmy w łazience od tyłu, potem stół w pokoju, zmiana pozycji na od tyłu wszystko trwało jakies 3 minutu, potem zaatakowałem analnie ale nie było zgody :( dokończyłem ręką na podłogę. trochę szarpane to było w sumie.

Gość akuku69
z tego co tutaj czytam to te ostatnie numerki jakies takie do niczego :-p

Gość Średniochętnaa..
No nie może być inaczej kiedy Ty po prostu nie chcesz bo nie masz ochoty na sex a faceci tego nie rozumieją są jak psy no dosłownie przyklei się i na siłę próbuje :o

Gość julka.....
prawdziwy szał ....."samo życie" :)

Gość akuku69
dokładnie " samo życie" :-0

Gość aketry
poszedłem do niej do domu.. wiedziałem, że chce rozstania.. na odchodne, gdy się żegnalismy przytulając ten ostatni raz zaczęliśmy ściągać ubrania.. doszło do stosunku.. był klasyk, piesek, nasza ulubiona pozycja, że ona na brzuchu leży, a ja na niej od tyłu..tak "łyżeczka".. skończyłem w niej bez zabezpieczenia.. mam nadzieję, że "zaskoczy"..i wróci.. było to 5 dni temu..

Gość bjk
lezelismy u mnie i ogladalismy tv ja troche marudziłam wiec on korzystajac z okazji ze mam kiecke podwinał ja i zrobił minetke na co ja odp lodzikiem a pozniej skoczył po gumke i bzykalismy sie na jezdzca..doszłam 1 a on zaraz po mnie..było to w sobote

Gość julka.....
ale wredota....:D

Gość dfgdfhjhk;pghgf
Gdy lezelismy na lozku i ja ogladlam film na laptopie zaczal mnie dotrykac po plecach pozniej udach. Ja sie bardzo szybko nakrecilam i kochalismy sie w pozycji misjonarskiej. trwalo to mzoe 2- 3 min bo bardzo szybko doszedl i potem mnie dotykal tak zebym ja mogla dojsc:)

Gość Mój ostatni numerek
był tak dosyć już zużyty, z czarną prostokątną tabliczką i liczbą 12 na białym tle, napisaną takimi zaokrąglonymi literami. Na szczeście szatniarz nie dał mi 13 :D

Gość bibulka
u mnie nudy stary wrocil z pracy zrobilam mu lodzika ale dzien wczesniej byl analny, drugi w moim zyciu......... bylo nawet nawet....aha, przed analem byla minetka dla mnie oczywiscie :) i git :)

Gość mala czarna niewywrotna
u nas bylo tak - mielismy juz chyba trzeci pod rząd cichy dzien , rano bralam prysznic i widzialam ze on mnie podglada (specjalnie nie zamknelam drzwi :D) ale udawalam ze go nie widze i zaczelam sie piescic(pierwszy raz w zyciu zrobilam to przy kims) najpierw masowalam piersi a potem wsunelam palce do cipki, a on patrzyl na mnie, oczywiscie nie pozwolil mi dokonczyc, wszedl do kabiny po drodze sciagajac spodnie oparl mnie o sciane i wszedl we mnie - no coz pogodzilismy sie ;) :D:D a bylo to wczoraj

Gość afi01
bibułka jesteś dobra żoną...

Gość a ja tak...
Wczoraj..Lezalam juz w lózku.. Wrocil z pracy...wziął prysznic...Połozył sie obok...Przeprosił za dzień poprzedni/ nie rozmawialiśmy/...Pocałował w szyję... Ręke połozył na moim nagim ciele...Zaczął mnie pieścić... Zrobił cudowna minetke /jak zwykle :P/... Wszedł we mnie... Po chwili ja usiadłam na nim...Dostałam mega orgazmu... Pobawiłam się NIM chwile w moich ustach...Wstaliśmy...wszedł we mnie od tyłu i tak mnie posuwał... Skonczył we mnie :) Dzis chce znowu :P

Gość bibulka
dziekuje! :) ja jakos nie lubie brac penisa do ust jak byl juz we mnie jakos tak smakuje.... lekko kwasno..... troche jak owoce :P tak mi sie kojarzy chociaz.... zrobilam tak kilka razy bo to mega podniecajace troche do cipki, troche do buzi :) nie mam za to oporow zeby calowac sie z mezem po minetce :)

to ja opisze swoj wczorajszy lodzik w aucie o ktorym juz tutaj trabilam :) ale wieczorkiem, pod prysznicem mnie przyparl do sciany wlozyl mi od tylu i dosc mocno mnie posuwal bosko! woda byla taka cieplkutka a on taki stanowczy