Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uważaj jak tańczysz

JA MÓJ FACET i NASZYCH RODZIN WSPÓLNY BIZNES !!!

Polecane posty

Gość uważaj jak tańczysz

Słuchajcie, proszę doradźcie coś mądrego. Sprawa wygląda tak. Mój facet ma swój biznes i prowadzi go ze swoją siostrą cioteczną, z którą jest BARDZO BLISKO Ostatnio nasze rodziny się skumały i moja Mama zaczęła z nimi współpracować. Niestety moja Mama w tajemnicy powiedziała mi że ta siostrunia prowadzi nieczystą grę, że brak jej kultury, klasy itd.. kłamie i jest fałszywa (pierwsze wrażenie - ideał!) Wszystko było by ok, olałabym to, ale ta siostra BARDZO KOCHA mojego faceta i tylko wobec niego jest 100% lojalna... ma 30 lat i jest wolna... ale mnie bardziej martwi jej brak szacunku do mojej Mamy! Mam ochotę opierdzielić mojego faceta.. czasami nie znoszę go za to, ale przecież to nie jego wina. Nie wiem czy jest sens udowadniać mu że coś z nią nie tak, skoro tak się kochają... wychowywali się razem. KURWA MAĆ.

Gość jedyna mądra rada
której moge udzielić twojemu facetowi, to powinien wywalić twoją matkę z pracy :P

Gość uważaj jak tańczysz
Radzicie odciąć się od tego biznesu, nie mieszać się w to i dalej być w szczęśliwym związku, czy pogadać z nim, że tak być nie może

Gość uważaj jak tańczysz
Ja też mówiłam mamie że nie powinna prowadzić z nim interesów.. boję się że ucierpi na tym mój związek. a Mama poradziłaby sobie bez niego..