Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baha

czemuuuuu..:(

Polecane posty

Gość baha

Czemu ja nie mam faceta? Jestem pewna siebie, mloda, chyba dosc atrakcyjna( tak mi sie wydaje poniewaz mezczyzni odwracaja sie za mna na ulicy, usmiechaja, pomagaja mi czesto, niektore dupki to nawet pogwizduja na moj widok i duzo inncy milych rzeczy), pozatym wyksztalcona, kulturalna, nie za gruba nie za chuda, ladnie sie ubieram( raczej elegancko- nigdy nie nosze dzinsow i dresow), mam zawsze ulozone wlosy i delikatny makijaz, maluje paznokcie i nosze szpilki. Jestem zaradna, mam prace i auto.... to czemu kurde zaden z tych usmiechajacych sie idiotow nigdy nie podejdzie do mnie i nie zapyta np. o numer tel? Oczywiscie nie mowie o tych panach ktorzy by mnie chcieli na seks bo ja tak nie umie... Chce kogos kto bedzie mnie kochal juz do konca....Taka jestem samotna:( PS: Brak polskich znakow na klawiaturze

Gość najdziwniejszy
na moj gust za to przez to ze wszystko nadmiernie analizujesz :classic_cool:

Gość szaro-oka...
czesc.. ja tez bym chciala-mimo ze niczego mi nie brak-to brak milosci jest.... jedyne co wiem-to ciezka jestem we wspolzyciu..:Pdnia codziennego...i to chyba to-wrednosc nabyta

Gość baha
kafe to nie szkola a to nie jest dyktando

raczej elegancko- nigdy nie nosze dzinsow i dresow), mam zawsze ulozone wlosy i delikatny makijaz, maluje paznokcie i nosze szpilki. ja bym Cię brała i bitwy toczyła:)

Gość baha
a ''poza tym'' wiem ze sie to tak pisze.... ja nie konczylam filologii polskiej tylko chemie

Gość najdziwniejszy
ej, bo tak pomyslalem wlasnie jak taka ustawiona jestes to moze zostaniesz moja sponsorka? :classic_cool: :D

Gość baha
dobra koniec tematu.... sama sobie odpowiem na moje pytanie.... Wy to sie tylko z ludzi smiac potraficie a jak ktos ma powazny problem to go w nosie macie a jak jakas zdzira napisze ze przeleciala zonatego albo ze moczu nie trzyma to ochy i achy konca komentarzy nie widac....

Gość najdziwniejszy
i widzicie, wlasnie zmarnowaliscie moja szanse na wygodne zycie :(

Gość eleeee
bo to jest ciekawe a to nie

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja myslę że faceci się boją odrzucenia przez ciebie i myślą że nie mają szans.