Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracoholiczkaaaa

ZAŁAMANIE NERWOWE

Polecane posty

Gość pracoholiczkaaaa

Zawsze byłam osobą radosną nie dołującą się z byle powodów. Od kiedy w pracy wymagają ode mnei tyle co od dyrektora zmieniło się.. Byle co potrafi wywołać u mnie płacz. Zawsze byłam osobą twardą, ale teraz to jest już jakaś masakra.. i to wszystko za 1000zł. Chciałabym zmienić prace, ale nie jest tak łatwo z pracą jeśli już coś sie znajdzie chcą Bóg wie jakiego doświadczenia.. Zastanawiam się juz poważnie nad udaniem się do psychiatry po jakies psychotropy i żeby dał mi chociaz 2 tygodnie zwolnienia lekawrskiego.. Już naprawde nie wiem co robić. Potrafią dzwonić do mnie o 23 i pytać się dlaczego nie uzupełniłam tego czy owego kiedy ja już naprawde nie wyrabiam.. Poradzicie mi coś? Może faktycznie isc na zwolnienie ?

Gość xiou
To już mobbing jest.Dzwonienie do pracownika o godzinie 23 nie może mieć miejsca!

Gość pracoholiczkaaaa
już słow nie mam.. normalnie boję się juz tej pracy.. cały czas narzucają na nas bo nie tylko na mnie ale na innych pracowników również jakies zadania.. Musisz wyrabiac 200% normy zeby bylo zadowoleni ale czy tak jeszcze mowią że mogło byc lepiej.. A nie wspomne już o przerwie na sniadanie, przerwa na sniadanie graniczy z cudem.. powaznie.. jak juz się przymierzasz na śniadanie to cie wołają bo jestes potrzebna.. Pracuje tam już 3 lata ale boje sie strasznie ze jeszcze w jakąs depresje wpadne..

Gość pracoholiczkaaaa
:(

Gość pracoholiczkaaaa
Czy ktoś z was mi moze cos doradzic? Nie mam z kim o tym pogadac a mamy nie chce denerwować.. Zawsze obiecywałam sobie ze pomoge mojej mamie zeby już biedy nie klepac a tu życie znowu zerzygało mi sie na ramie..

Gość sadze, ze za 1000zl
mozesz znalezc sobie mniej stresujaca prace. Zartujesz?????? To nawet nie najnizsza krajowa, gdzie ty mieszkasz??? Na jakiejs wsi?

Gość zdecydowanie odrazam
he to nie jest wieś.. ale moge powiedziec tylo tyle ze to bank.. a jaki nie powiem bo i po co.. pracuje w sporej miejscowości ale niestety taką mam podstawe..

Gość pracoholiczkaaaa
he to nie jest wieś.. ale moge powiedziec tylo tyle ze to bank.. a jaki nie powiem bo i po co.. pracuje w sporej miejscowości ale niestety taką mam podstawe.. nick z innego postu sorki :)

Gość co cie tam trzyma?
bo to bank i czujesz sie kims??? wez,,zal mi takich jak ty. siedz tam dalej i nie marudz na forum.

Gość pracoholiczkaaaa
hm co mnie tam tzryma? nie wiem moze to ze nie ma duzo ofert pracy a jak są to z Bóg wie jakim doświadczeniem.. Jak już pisałam wyżej.. A po za tym nie tzryma mnie tam nic.. nie zwolnie sie bo mam do płacenia kredyt, dlatego rozważam udanie się na zwolnienie lekarskie.. :)

Gość jeste
serio. najglupszy post dzisiaj. przeczytaj sobie co piszesz. Kredyt? Ile splacasz? 300zl miesiecznie?

Gość pracoholiczkaaaa
bez komentarza człowiek chce się komuś wyżalić porozmawiac a tu taka niespodzianka..

Gość jeste
chcesz sie zalic czy to zmienic?

Gość pracoholiczkaaaa
przedewszystkim chce odpocząc nie odbierac telefonów i wkoncu normalnie życ.. wysyłam cv przegladam oferty prawei codzinnie ale pracy u nas jak na lekarstwo.. tzn w moim przypadku.. konce studia wiec mozę wtedy sie coś ruszy.. ale mam takie pytanie nie wiem czy ktoś sie orientuje czy lekarz rodzinny wypisze mi zwolnienie lekarskie jak powiem ze jestem wykonczona psychocznie czy da mi skierowanie do psychiatry a on zapisze mi tylko psychotropy i wszystko

Gość gułaogula
tez bym poszła na zwolnienie