Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kup pan cegłę

Zastępuję ja! Czy to ma sens, czy go rzucić?

Polecane posty

Gość kup pan cegłę

Mam takich znajomych, ze ona jest moja kolezanka, a on znajomym. Oni oboje za to sie przyjaznia. I on zaczal o mnie zabiegac, powiedzial, ze sie zakochal. Ja glupia uwierzylam. A teraz widze, ze on po prostu nie moze byc z ta przyjaciolka i traktuje mnie jak jej zastepstwo. A ja tymczasem zaczelam cos do niego czuc. Ogolnie nie daje mi tego odczuc jakos bardzo, niby sa to drobiazgi, ale bardzo bolesne. Ona nie planuje w zaden sposob z nim flirtowac czy cos w tym stylu. Czy nadal z nim probowac i liczyc, ze kiedys to ja bede jego numerem jeden, czy lepiej od razu sobie odpuscić? Ten drugi temat wcisnal mi sie niechcacy :(

Gość 87gbh
znaczy się w jaki sposób zastępujesz ?

Gość kup pan cegłę
może to ty sama się do niej ciągle porównujesz? po czym widzisz, że wg niego zastępujesz tą dziewczynę? dlaczego on nie może z nia być? _____ Bo tak: Uwaza, ze lubie to co ona Zdarza mu sie tak samo pieszczotliwie nas nazywac Czasem myla mu sie okna gg jak z nami oboma pisze i widze, ze pisze jej to samo, co mnie. Nie moze z nia byc, bo ona go traktuje jak brata, poza tym jest zajeta.

Gość kup pan cegłę
UP

Gość kup pan cegłę
Nikt nic nie doradzi?

Gość kup pan cegłę
UP To wazna sprawa, a wy na jakies glupoty odpisujecie