Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patra1234

FACECI, CO MYŚLICIE...????

Polecane posty

Gość patra1234

Mam pytanie o to czy jak ex pyta swoją byłą o innego kolesia czy ona z nim kręci to czy możliwe jest, że on jest zazdrosny? I czy jak jeden z kumpli pyta się go potem dlaczego właściwie on i jego była nie są razem a on odpowiada, że właściwie nie wie dlaczego tak wyszło, że nie są razem gdzie tak naprawdę było tak, ze to on zerwał bo stwierdził, że nie potrafił jeszcze komuś zaufać i nie był gotowy na to żeby powiedzieć komuś kocham po tym jak wcześniej był z inną dziewczyną przez 3 lata a ta go skrzywdziła... to mam pytanie.. dlaczego właściwie on się nie przyznał, że zerwał bo nie wiem kompletnie co o tym myśleć ( bo przecież Wy faceci zazwyczaj chwalicie się przed innymi kumplami, że to Wy zerwaliście) i czy jest jeszcze szansa na to, że on może o mnie myśli i czy warto mi zaryzykować i powalczyć o niego? Jeśli tak to np. Jaki znak mogę mu dać, żeby wiedział, że nadal o nim myślę..?

No ja pier... To już któryś dzisiaj temat biednej zakochanej, która chce odzyskać niezainteresowanego faceta, który JEST POWIELANY!! Ogarnijcie się i nie śmiećcie!!

Gość kondomik
ależ chaotycznie napisany post - masakra, po przeczytaniu nawet nie chce mi się wypowiadać w temacie :/