Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2trf34wetgfwe

Ale ze mnie suka:(:(:(

Polecane posty

Gość 2trf34wetgfwe

Pewnie wiekszosc napiszze mi ze jestem dziwka ale trudno bo nalezy mi sie :( BYlam z swoim facetem przez cztery lata.Kochalismy sie bardzo mocno ale ostatim czasem w naszym zwiazku nie bylo dobrze, ciagle klotnie i placz a raz nawet szarpalismy sie :( Od roku utrzymywalam kontakt z kolegom poznanym przez internet ,pisalismy do siebie maile i czasem na gadu gadu.Pare dni temu poklocilam sie z swoim chlopakiem a on pojechal do swojego domu bo na codzien mieszkal u mnie.A ja glupia idiotka zaczelam sie zalic swojemu koledze z internetu po czym on mnie zaprosil do siebie do domu i ja sie zgodzilam i wiadomo czym to sie skonczylo.Tak strasznie mi glupio i nienawidze siebie :( zdradzilam swojego chlopaka ktorego kocham calym sercem.On juz wie ze go zdradzilam ale nie przezemnie tylko moj kolega mu napisal smsa ze jestem z nim teraz i mam sie nie martwic bo on sie mna dobrze zajał.Krzyczalam po nim ale to nic nie dalo , moj chlopak zadzownil do mnie i ja sie mu przyznalam ze go zdradzilam :( zamarł w sluchawce po czym powiedzial ze to byl cios ponizej pasa i mowil ze zabiera swoje rzeczy i wyjezdza do siebie.Od dwoch paru dni sie nie odzywa a ja siedze sama w domu bo poklocilam sie z kolegom.Co robic , pomozcie bo juz nie wiem :(

Gość be delicious
No widzisz, masz babo placek... Teraz ani jednego, ani drugiego...

Gość Suka z Ciebie na maxa
masz nauczke

Gość Chica boom
No cóż co się stało to się nie odstanie. Nie dręcz swojego chłopaka daj mu przemyśleć wszystko .Odezwij się do niego za tydzień i poproś o rozmowę .Jeśli zgodzi się wykaz że żałujesz postaraj sie naprawić to co zniszczyłaś, ale pamiętaj jeśli będziecie razem on nie będzie Ci ufał i może już nie być tak słodko jak wcześniej.

co za laska... czasmi niektórzy zapomnaija o tym ze maja mózg... ;/ Po cholere piszesz takie rzeczy na forum ? Szukasz wsparcia ? Kobieto weź sie ogarnij zdradziałas go i on NIGDY Ci nie wybaczy.... sorry ale taka prawda... Ty byś mu wybaczyła cos takiego ? A i najważniejsze jakbys go kochała to bys go nie zdradziła....;/

Gość nastepne yapierdolone prowow

Gość oko za oko;)
Powiedz swojemu (eks)facetowi,że teraz on może kogoś bzyknąć na boku, będziecie kwita, więc będziecie mogli zacząć od nowa:) Bez wzajemnych pretensji, oskarżeń i żalu. Brzmi okrutnie, ale jest to możliwe.

Gość A ja Ci coś powiem
Co robić? Zacząć najpierw od nauki ortografii, ze szczególnym uwzględnieniem końcówki "-ą", zamiast "-om", oraz od poprawnego i zrozumiałego pisania po polsku. A dopiero potem brać się za chłopaków.

Gość kozia_brodka
"ostatim czasem w naszym zwiazku nie bylo dobrze, ciagle klotnie i placz a raz nawet szarpalismy sie " I ty dalej chcesz z nim byc? Dobrze sie stalo, nie ma co sie meczyc w toksycznym zwiazku. Przeciez gdyby ten twoj zachowywal sie ok, to bys nie polazla do tamtego. Wiadomo ze ci glupio, ale nie zabiegaj juz o swojego pana obrazonego. Sam tego chcial.

Z tego co piszesz wynika że to z Tobą chyba jest coś nie tak. Skoro miałaś ciężkie dni w związku, zdradziłaś go i teraz kłócisz się z tym kolegą. A on jak widać chciał Cię tylko wykorzystać w trudnej sytuacji. I nie pisz że strasznie kochasz swojego chłopaka bo tym czynem pokazałaś jak słabe jest to uczucie :)

Gość TH is IT PR
Właśnie na to stać kobiety. Jakiś fagas je pogłaszcze po główce a one liżą mu już główkę kutasa

Gość taaaaaak taaaaaak :)
najpierw to sie naucz pisac ;]