Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa pomózcie sie zdecydować

studiuję medycynę. Iść dodatkowo do Szk. Policealnej???

Polecane posty

Witam. Tak jak w temacie. Studiuję medycynę (właśnie kończę 1 rok). Jak na razie daję sobie radę, a nawet mam sporo czasu wolnego i zastanawiałam się, czy nie iść do Szkoły Policealnej (państwowej jeśli to ma jakieś znaczenie) na kierunek Ratownictwo medyczne. Jak myślicie, jest sens? Za 2 lata mogłabym już dyżurować w karetce jako ratownik, zawsze to więcej doświadczenia przed podjęciem pracy jako lekarz...

Gość najdziwniejszy
jak to jest byc skryba? dobrze?

Gość kwikwla
no pewnie, idz, tylko jak pogodzisz zajecia w obu miejscach?

na uczelni mam zajęcia w tygodniu, a w Szk. policealnej są zaocznie (co drugi weekend)

ja nie, moja dziewczyna teraz na większości szkół i uczelni (które znam) kształcących ratmed nie ma już nawet testów sprawnościowych i przyjmują jak leci

Hej poki mieszkałam w Pl studiowałam prawo i dodatkowo robilam policealke kier prawo i administracja. Rzucilam to po 2 latach (policealke akurat skonczyam) wyjechałam za granice i tu studiuje prawo i psychologie. Jest mi ciezko ale daje rade:)

Jola, no właśnie, na Uniwersytecie. A ja chcę iść do Szkoły Policealnej. Na uniwersytecie wystarczy mi mój kier. lekarski:) Dziękuję za rady:) Ale wypowiadajcie się dalej, a może ktoś tak kiedyś studiował medycyne i uczył się równocześnie w Szkole Policealnej?

Gość aaa pomóżcie
up, help