Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona filizanka

Jak przełamać bariere w kontakcie

Polecane posty

Gość zielona filizanka

Mam pewien problem, chcialabym poznac pewnego mezczyzne ale boje sie wyjsc pierwsza z inicjatywa nawiazania kontaktu. Mysle ze on ma ten sam problem, wydaje mi sie ze paralizuje go strach przed nawiazaniem rozmowy. Widze ze mu sie podobam, pracujemy w tej samej firmie lecz na innych dzialach. Czasem mijamy sie na korytarzu itd. Wiem ze niby najlepszym w tej sytuacji jest usmiech i slowo czesc, ale za cholere nie umiem sie przelamac, i nie wiem dlaczego on tez. Jak go widze robie sie cala sztywna. Najlepsze jest to ze dojezdzamy czasem do pracy tym samym autobusem no ale nic z tego nie wynika. Nie wiem jak sie przelamac?

Gość saleminka8
nie ma rad na to,muszi poprostu się przełamać,znasz powiedzenie "przełamać pierwsze lody" potem pójdzie z górki ;) ja kiedyś byłam wstydliwa;) teraz walę prosto z mostu co myślę! jednym słowem szczera do bólu:P

Gość Socho
Nie wiem co doradzić kobiecie ale po tym co napisałaś wygląda, że kobiety maja takie same problemy w nawiązywaniu kontaktów co faceci:) Jedyne, co możesz zrobić (w przypadku jego bierności) to podejść i zagadać, to ty musisz się przełamać chociaż normalnie to męska działka. Skoro pracujecie w jednym miejscu to masz ułatwione zadanie, możesz zaproponować wspólny lunch czy kawę pod pretekstem jakiegoś zawodowego problemu, jak będzie miło, to wtedy on na pewno przejmie inicjatywę oby:) Znam jedno miejsce z poradami TV o podrywaniu ale też raczej dla mężczyzn niż kobiet może cos Ci jednak wpadnie ciekawego do głowy: http://sagio.pl/