Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chornencja23

POMOCY spaliłam się w solarium a w czwartek mój ślub!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość chornencja23
mam SLUB KOSCIELNY. jestem cala czerwona a sukienka snieznobiala. moj narzeczony pojechal zly do domu. a tak ładnie wygladalam wczoraj w makijazu probnym a teraz ...

Gość Magda333m
dobijasz mnie nie mogłaś sobie pójść opalać tylko kurwa solarium macie za swoje , powinien ci jeszcze rak skóry dojść to przejrzysz na oczy

Gość kjurwa mam dosc dziekuje
magda chyba sama nie wiesz co piszesz.autorka chciala ladnie wygladac wiec poszła.zdarza sie ze z tego nic dobrego nie wychodzi ale kto to wie? obys sama sie spaliła w tak waznym terminie.

rak skóry jeszcze zyczysz? jestes jakas pokrecona. nie bede cie obrazac ale zalatuje na kretynizm.

jakbym mogla doradzic to idz na peeling do kosmetyczki i zrob opalanie natryskowe.to powinno rozwiazac caly problem.powodzenia

Takie opalanie nie bezpieczne to zn. zbyt długie ciesz się że nie doszło u ciebie do utraty przytomności poniewaz dochodzi do utraty płynów ustrojowych zawierających elektrolity smarój się maslanką lub kwaśnym mlekiem i popijaj wode mineralną ale nie gazowaną bedzie dobrze

Gość gośćj
Ciekawa jestem jak skonczyla sie ta histroria hihi

Gość gość
Ratunku! Jestem w bardzo podobnej sytuacji co prawda nie biorę ślubu ale moja twarz płonie przez własną głupotę z solarium nigdy więcej:/ proszę daj znać jak skończyła się u ciebie ta sytuacja:/?