Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojąca siee.

Objawy ciąż w drugim dniu ?

Polecane posty

Gość bojąca siee.

Heej :) kochałam się z chłopakiem dwa dni temu . bez zabezpieczenia , bo stosunek przerywany nie jest metodą. no i przedwczoraj wieczorem napisał mi ze troszke za późno wyjął , ale że minimalnie . a ja od wczoraj mam lekkie mdłości , jestem senna , boli mnie brzuch . czy jestem w ciąży? prosze o odpowiedź , jestem nieletnia więc boje sie o swoją przyszłość. chcemy dziś kupić test ciążowy , ale on nie koniecznie może wykazac prawdę bo powinno sie go robić 2 tyg po . jesli jestem w ciąży , musimy kupić tabletkę do 72h , więc czasu mało zostało. bardzo proszę o odpoiwedz. pozdrawiam :)

Gość wyprawka dla krolewny
lepiej sie nie zastanawiaj tylko lec do apteki po tabletke ja tez mialam ostatnio taka sytuacje i nie zastanawialam sie bo mam juz 1 dziecko i wiecej mi nie trzeba narazie hehe tylko ze ja mieszkam w anglii a tu takie tabletki sa za darmo ja brałam levonelle

Gość gryczka
Na objawy jest zdecydowanie za wcześnie. Test nie tylko "niekoniecznie" pokaże prawdę, ale prawie na pewno jej nie pokaże. W większości wypadków test jest wiarygodny dopiero w terminie spodziewanej miesiączki, a już na pewno NAJWCZEŚNIEJ 6-7 dni po stosunku, więc będzie już za późno na tabletkę po. Jeśli nie chcesz być w ciąży, nie trać czasu na test tylko załatwiaj pigułkę.

Gość bibulka
i znowu napisze rece mi opadaja... idz do ginekologa po tablteke 'po' i po normalna recepte na antykoncepcje co za nieodpowiedzilanosc !

na objawy za wczesnie, test napewno nic nie wykarze. Lec do lekarza po recepte, oczywiscie prywatnie bo tak panstwowo to zaden ci nie przepisze recepty

Gość bojąca się
no własnie tylko że do ginekologa po tą tabletkę muszę iść z rodzicem prawda?

Gość wierz mi że na pewno
będą szczęśliwi że idą z takiego powodu a przeciez mogliby na skrobanke albo do porodu...