Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blogowiczka77

Do wszystkich mam, które posiadają bloga na Onecie.

Polecane posty

Gość blogowiczka77

Napewno nie jedną z Was spotkały przykre słowa ze strony osób czytających Waszego bloga. Idelanym rozwiązaniem byłaby możliwość założenia hasła na takiego bloga by czytaly go tylko osoby, które chcemy by miały do niego dostęp. Proszę podpiszcie się pod tą petycją :) http://haslo-na-onecie.blog.onet.pl/2,ID367248657,SL408210044,index.html

Gość blogowiczka77
Tu nie chodzi o pisanie komentrzy ale o to by nie czytały go osoby niepożadane a tylko Ci którym na to pozwolimy.

Ja też mam hasło na komentarze, a jak czasem ktoś zalogowany wpisze coś wrednego to kasuje i tyle. Akurat moje blogi czytają "stali bywalcy" więc nie mam z tym większego problemu. Moim zdaniem blog jest po to żeby była możliwość czytania go. Jakbym chciała mieć coś prywatnego to bym pisała pamiętnik w tradycyjny sposób ( w zeszycie) albo w wordzie .

Gość blogowiczka77
O to chodzi by czytali go inni ludzie, ale nie wszyscy.. Przenisłabym się na inny portal z hasłem, ale piszę bloga już 2 lata i szkoda mi to wszystko tak zostawiać i zaczynać od nowa..

Ja mam trochę inne zastrzeżenia do onetu i jak kiedyś się pojawi petycja to chętnie podpisze. Uważam, że kasowanie "starych" blogów nie jest całkiem dobre. druga sprawa to mała ilość miejska w schowku na obrazki (wiem, ze można używać fotosika, ale z dysku najłatwiej i najszybciej coś wrzucić)