Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NCREUI

Pytanie do dziewczyn.....

Polecane posty

Gość NCREUI

Wyobrazcie sobie,że jest taka przykra sytuacija :( Chdzicie z chlopakiem jest wam ze soba wspaniale, wiecie ze ten chlopak mial przed soba pare partnerek seksualnych nie wiecie dokladnie ile bo nie rozbudowaliscie az tak tych tematow, czujecie sie znim jak w bajce z zadnych chlopakiem nigdy tak nie mialyscie nie bylyscie takie szczesliwe kochacie go bardzo przezywacie z nim swoj pierwszy raz i po dwoch miesiacach sie okazuje ze dostajecie wirusa ,ten chlopak was zarazil (ten wirus jest w czlowieku cale zycie nie umiera sie na niego ale uaktywnia sie co rok czasem co pol roku czasem co dwa lata a nawet co 5 lat zalezy od organizmu ) jestescie cholernie wsciekle na faceta ten bol trwa jakies 2 tyg na poczatku, Kochacie go bardzo chcecie spedzic z nim reszte zycia od poczatku jak go popznalyscie to tak chcialyscie, zaczeliscie rozmawiac on mowi ze sam w sumie nie wiel ile mial partnerek seksualnych, macie watpliwosci czy dalej z nim byc, boli was to co wam zrobil ale bardzo go kochacie, co wtedy robicie? ( Nie piszcie ze najpierw bym sie dokladnie dowiedziala z kim spal itp, stalo soie tak jak napisalam ) prosze o opinie bylybyscie dalej z takim chlopakiem? prosze o odpowiedzi...

Gość tak mysle
mnie tez porazila liczba kobiet seksualnych mojego meza ale trudno....stalo sie....poza tym mialam gorzej...do strawienia.....ja wiedzialam po czesci kim one byly.....:-( nie przejmuj sie i zyj dalej tylko zastanow sie jak zyc z wirusem ktorego ci sprzedal....wlasnie to jest nie w porzadku!! nie te laski ktore mial ale to ze cie zarazil.....

Gość zywiec zdrooj
to zalezy czy on wiedzial wczesniej o tym wirusie, ze go ma i ze Cie moge zarazic ... jesli wiedzial to jest podlym egoista i rzucialbym go jak najszybciej... jesli nie wiedzial to ... nie wiem ... ciezko powiedziec ..

Gość NCREUI
mnie to bardzo boli bo wlasnie tez wiem niektore kim byly:( i ciagle mnie to przesladuje i meczy :( nie on nie wiedzial ze ma tego wirusa..... nawet mowil ze to niemozliwe ze mnie zarazil, a lekarz powiedzial ze to tylko przez seks sie przenosi a ja przeciez tylko z nim spalam :(

Gość Karo*
Teraz to Twój facet powinien się zbadać, nie sądzisz ?

Gość zywiec zdrooj
a co to za wirus?

Gość czy to wirus opryszczki
facet ma przeszłosc , widac jezeli by był dla mnie dobry to bym z nim dalej była w koncy przeszłosci nie da się zmienic

Gość zywiec zdrooj
pewnie jakbym kochala to bym z nim nadal byla chociaz ciezko tak powiedziec ... z on nie mial objawow, ze nie wiedzial? mowisz, ze sie uaktywnia co jakis czas.. u niego sie nie uaktywnil?

Gość NCREUI
tak to jest wirus opryszczki narzadow plciowych, u niego sie nigdy nie uaktywnil tylko ktoras go musiala poprostu zarazic, bo to jest tak ze u chlopakow rzadziej sie uaktywnia a nawet u niektorych nigdy i czesto nie wiedzą ze są nosicielami a zarazają kobiety.... bardzo mi ciezko z tym wlasnie bardzo go kocham i jest mi z nim wspaniele ale to co robil to jest dla mnie takie odrazajace :( i to ze mnie zarazil......

Gość taka_sobie_iwia
Ja bym z nim była. Jezeli uwazasz ze to ten facet z ktorym chcesz spedzic zycie to nie przekreslaj tego.

Gość Karo*
Wiesz to przypadek ... Ktoś mógł mieć 100 kobiet i niczym się nie zarazić a ktoś inny miał 5 kobiet w życiu i coś załapał.

Gość po ile macie lat?
i jak długo jesteście razem ?

Gość NCREUI
rok i pare miesiecy jestesmy razem, ja mam 19 lat on 20 , tylko ze przez ten czas ciagle mnie to meczy i nawet miesiac temu mialam drugi objaw tego wirusa to byl koszmar straszny bol :( postawnowilam napisac o tym na forum zebyscie dali mi jakies rady czy ja wogole dobrze postepuje.....

Gość Karo*
Jeśli go kochasz to bądź z nim. Faktu,że już jesteś zarażona nie zmienisz. Teraz Ty będziesz musiała uważać,żeby kogoś nie zarazić :(

Jeżeli on o tym nie wiedział to nie obwiniaj go. :) Nie rozliczajmy ludzi z błędów z przeszłości, bo on na pewno tego żałuje. Teraz te wszystkie jego byłe partnerki nie są już ważne, liczysz się Ty. Okazał przynajmniej jakiś smutek? Boleść? Żal? Jeżeli nie, to bardzo źle o nim świadczy i nie wiązałabym się z nim... Badałaś się pod kątem innych chorób przenoszonych drogą płciową? Nie chcę tu mówić o HIV, ale np. rak szyjki macicy. Przenosi się nie wyrządzając mężczyźnie żadnych szkód, natomiast kobiecie... jak najbardziej.

Gość NCREUI
tak wiele razy o tym rozmawialiśmy płakał tez z tego powodu ze mnie zarazil mowil ze zaluje tego co kiedys robil i ze mnie bardzo kocha i szkoda ze mnie wczesniej nie poznal, ale jak ja mam zyc z tą myslą ze on kiedys robil takie rzeczy i ze mnie zarazil? co ja mam zrobic zeby przestac o tym myslec? zeby chociaz w psychice dało mi to spokoj...:(

Gość NCREUI
a na raka szyjki macicy od razu sie zaczszepilam jak sie dowiedzialam o tym wirusie opryszczki narzadow plciowych

Gość NCREUI
moglby ktos jeszcze sie wypowiedziec...:(

Gość 123456786932
a powiedzcie mi. bo ja tez mam ten wirus opryszczki pierwszy raz rok temu go zauwazyłam. na razie jest oki. powiedzcie mi bo rozmaiwałam z ginem i on mi powiedział ze nie tylko przez stosunek ale np. na basenie jest bardzo duze prawdopodobienstwo zarazenia sie tym. ale tak sobie mysle ze jesli zaraził mnie mój facet z którym wtedy byłam juz 3 lata to czy on miał tego wirusa w sobie wczesniej i on sie uaktywnił? czy to zncay ze mnie zdradził całkiem niedawno jak zostałam zarazona. pytam serio. nie piszcie mnie ze nmie zdradził bo zdradził, bez przekonania. ciekawa jestem ile taki wirus mogłby siedziec i kiedy sie uaktywnic tym bardziej ze przez te 3 lata sie nie zaraziłam chyba ze sie zaraziłam a on we mnie siedział i był cicho a potem sie uaktywnił. jak to jest?

Gość hahahhahahahajajjaja1
up up

Gość hahahhahahahajajjaja1
przeciez on mogł sie zarazci jak robił ci minete. ne musiał cie zarzcic wczesniej od innej kobiety. miał na ustach i nawet jelsi wtedy nie ybła widoczna, robił ci minetke i zaracił cie.

Gość NCREUI
ten wirus jak cie złapie to siedzi w Tobie całe życie, ta dziewczyna musiała go zarazic a on Ciebie, bo to raczej niemożliwe żeby przez 3 lata cie nie zarazil, a jesli chodzi o wirus ktory znajduje sie na ustach to calkiem inny typ wirusa ten to hsv1 a ten narzadow plciowych to hsv2 to calkiem inne odmiany, na basenie hmm no powiem ci tak zarazic sie mozna w ten sposob ze czesc intymna zarazonej osoby dotyka drugą wtedy mozna sie zarazic moze na basenie przez recznik z kims tego samego uzywalas? a jestes dalej z tym facetem??? i jak sobie z tym radzisz?