Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ann-netka

Codziennie popołudniu puchnę!

Polecane posty

Gość Ann-netka

Powiem prosto z mostu, jak rano wstaję, to mam normalny płaski brzuch. Idę do szkoły, pożyję odrobinę i około południa brzuch mi wystaje. Nie jestem gruba, ani nic z tych rzeczy, tylko mi ten brzuch odstaje i wydaje się jakbym była gruba;(( nie wiem od czego to się robi, bo nie jem żadnych rzeczy mogących to powodować... pomocy:(

To wzdęcia. ;) Jelita Ci puchną. Wcinaj codziennie activie, a przy tym zażywaj jakieś tabletki. Reklamują pewnie jakieś, w internecie wyszukaj. :P Nic groźnego, więc spokojnie.

Z tego co wiem to activia jest na zaparcia.... Spróbuj espumisan easy, neutrazlizuje on gaz gromadzocy sie w jelitach. Na mnie dziala swietnie.... Uwazaj na produkty mleczne...wiele ludzi nie toleruje laktozy...objawia sie to wzdeciami i biegunkami wystepujacymi bezposrednio po spozyciu tych produktów....

Gość GAAAAAAAAGAAA
Jogurtow unikaj bo wzdeica popowduje mleko co w tych jogurtach jest. Pozatym masa tam konserwantow i cukru i slodu :I błe

Gaga, no przecież napisałam to jeden post wyżej.... produkty mleczne niebezpieczne, a na wzdęcia espumisan easy do wzięcia. :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaa
pierdnij sobie :)