Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SweetChocolate

"Ciąża z zaskoczenia- nie wiedzialam o ciąży aż do porodu"

Polecane posty

Ogladacie ten program na travel&living? Myslicie ze takie cos jest mozliwe zeby brzuch nie rosl i zeby az do porodu nie bylo wiadomo ze jest sie w ciazy?? Dla mnie to jest nierealne

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tez dla mnie nie realne :) w dzisiejszych czasach eeeeee :D no ale moja babcia tez miala podobnie tylko z ta roznica ze ona bardzo sporadycznie okres miala ,a jak byla w ciazy to czula sie jeszcze lepiej nniz przed ciaza a ze wtedy badan typu usg nie bylo itp to wtedy wiedziala jak dziecko sie ruszalo :D:D no ale toooo dawnooooo temuuuuuuuu :P

Gość po dwóch godzinach
to może być możliwe, jeśli kobiety są nawiedzone i bywalczynie oazy. Stosują diety z efektem jo-jo, i myślą, że dzieci przynosi bocian. Oprócz jednego wątpliwego programu, gdzie kobieta miała jakieś problemy z jajnikami, pozostałe, to banda przygłupów, na miarę bab arabskich, ciemnych jak tabaka w rogu. Żałosny program dla idiotów.

Gość jkfdfsdada\d
Ze 2 lata temu było w wiadomościach że jakaś babka w Stanach pojechała do szpitala bo brzuch ją jakoś nienaturalnie bolał ,myślała że to zapalenie wyrostka i urodziła bliźniaki....też nic nie wiedziała o ciąży.... Dla mnie paranoja...

Gość no co się kurna dzieje
to nie paranoja, tak jak jest ciąża urojona, i ona jakoś nikogo specjalnie nie dziwi, to jest też ciąża zaprzeczona, psychika ludzka to bardzo skomplikowany układ powiązany z organizmem, jeszcze zapewne jest wiele takich medycznych zagadek.

ej no rozumiem jeśli to się zdarzyło komuś dawno temu, naszym babciom, prababciom ale teraz?? w tych czasach?? kiedyś to kobiety nawet na polu rodziły:O ale dziś tyle się o tym mówi, ok, można nie wiedzieć o ciąży do pewnego czasu, ale kiedy dziecko kopie to już przecież trzeba zacząć chociaż podejrzewać :D hehe no masakra

Gość ogladalam jeden odcinek
w ktorym byla babka, matka 2jki dzieci :O rozumiem zacofana, ciemna niedorozwinieta wrecz laske z jakiejs zapadlej wsi ale matke 2jki dzieci??? no bez jaj!

nie potrafię tego zrozumieć, byłem sprawcą dwóch ciąż i obserwatorem ich przebiegu, i chyba trzeba być kompletnym przygłupem, aby nie zauważyć ciąży, no chyba, że to ciaża obumarła, bo oba dzieciaki, tak w tym brzuchu skakali, że nie zauważyć tego, to chyba, no nie wiem....

Gość jkfdfsdada\d
może myślała że ma jakieś gazy jak dzieciaki kopały:)))

to jest chyba program amerykański, a tam, jest tyle tych kościołów, przenajróżniejszych, pewno jakieś mormony, co myślą, że dzieci znajduje się kapuście, i stąd te przygłupie programy dla idiotów.....

nie chcę udawać Greka, ale oglądałem w całości jeden program, o tej kobiecie co miała cystę na jajniku, i objawy tego schorzenia mogły ją dezorientować, inne tylko kawałki, bo trzeba mieć anielską cierpliwość, by te głupoty słuchać.....

Gość no i bedzie
u mnie ciaza z zaskoczenia :(