Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aco by bylo gdyby

Moj chlopak ma kompleksy jak mu pomoc

Polecane posty

Gość aco by bylo gdyby

Juz sama niewiem jak mu pomoc . Jest wysokim szuplym i przystojnym mezczyzna . Lecz ma ogromny kompleks na punkcie swojej chudosci:( Przez to wogole nie wychodzi z domu jest nerwowy na wszystkich krzyczy ja juz niewiem co robic. To juz trwa bardzo dlugo.... Ma 186cm wzrostu i wazy 75kg. Wiem ze to alo ale on ma strasznie chudziutkie nogie wyzej jest ok . ale jemu nie potrafie przetlumaczyc . W koncu wpadnie w depresje

Gość aco by bylo gdyby
jest tu ktos kto moglby nam jakos pomoc?

Gość dsasdaswsdaa
niech sie zapisze na siłke. nabierze masy w barach

namów go na spacery, jazdę na rowerze i użyj argumentu ze to pomoże mu na rozwój mięśni nóg :)

ja moge wam pomóc pokaże na tobie twojemu chłopakowi jak ma cie bzykać aby mógł cie zadowolić na tyle, aby mu kompleksy wyszły:classic_cool:

Gość staszek spod monopolowego
a chuja tez ma chudego

Gość aco by bylo gdyby
nierozumiecie :( On naprawde nie chce z domu wychodzic nie ma przez to pracy ani nic . kiedys jak cwiczyl i mial wiecej masy nie byl taki zamkniety w sobie . Teraz za to ma brak motywacji wszystkiego mu sie odechcialo , a ja jestem bezradna

Gość aco by bylo gdyby
nierozumie tego inni sa brzydcy mali i nie maja kompleksow a on jest bardzo przystojny i od czego to zalezy:(

jak ma genetycznie to nie wiadomo czy da sie cos z tym zrobic :D ale chyba az taki strasznie chudy nie jest :) mam kolege który ma jakoś tez 186 a waży troszke ponad 60 kg. smiejemy sie z niego :P on sie smieje sam z siebie ale co poradzic :D

Gość aco by bylo gdyby
wiem ze nie jest chudy ale on sobie to wmowil rozumiecie??

Gość irqa.
Jak dla mnie wzrost ma idealny,a z waga to nawet jakby mial o 10 kg mniej byloby super.Jedni wola zwaly tluszczu,inni miesnie a jeszcze inni uwielbiaja dotykac i przytulac sie do koscistego ciala.Tyle tlustych morsow na ulicach chodzi,niech nie wydziwia

Gość dcxzc
Znajdz sobie faceta z praca, bez kompleksow

Gość tgbgbfgbtfb
boze co za koles- porazka. heheh Kopnelabym go w dupe, widac ze jakis lalus z niego.