Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ingrid00012

błędne koło..

Polecane posty

Gość Ingrid00012

Zakochałam się chłopaku, który kocha dziewczynę swojego przyjaciela.. gadam z nim i pomagam mu żeby wyszedł z tej sytuacji.. bo on nie chce stracić przyjaciela więc nie chce się w nich mieszać.. nie potrafię o nim nie myśleć. ale wiem, ze kocha inna :( jestem w kropce

Gość Ingrid00012
chce mu pomóc, ale z dnia na dzień kocham go coraz bardziej..

Gość staszek spod monopolowego
zrob mu loda

Gość Ingrid00012
Dziękuję za bardzo interesującą poradę. Tak na przyszłość: nie wypowiadaj się w tak prymitywny sposób.. tutaj ludzie szukają zrozumienia, porady, a nie śmiesznych i głupich uwag.

Gość czarna teczuszka
pokaz mu ze go wspierasz, moze w koncu dojrzy ze ci na nim zalezy

Gość czarna teczuszka
swiadomosc ze kocha inna jest trudna..wiem..ale musisz byc cierpliwa albo zapomniec o nim jesli nie masz juz sil

Gość Ingrid00012
czasem mam taka chęć rzucić to wszystko i zwyczajnie zerwać kontakt.. ale wiem, że muszę mu pomóc.. bo tylko ja o tym wiem, że kocha dziewczynę przyjaciela..

Gość Ingrid000012
czasem mam taka chęć rzucić to wszystko i zwyczajnie zerwać kontakt.. ale wiem, że muszę mu pomóc.. bo tylko ja o tym wiem, że kocha dziewczynę przyjaciela..

Gość Ingrid001012
czasem mam ochotę rzucić to wszystko i nie odzywać się do niego, ale wiem, ze sam sobie nie poradzi z tym, nie ma oparcia w przyjacielu bo przecież zakochał się w jego dziewczynie, która zresztą jest moją dobrą koleżanką..

Gość Ingrid001012
Jak sobie z tym poradzić, co zrobic?

Gość rozumiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"czasem mam taka chęć rzucić to wszystko i zwyczajnie zerwać kontakt" - zrób to natychmiast, im szybciej tym lepiej. "ale wiem, że muszę mu pomóc.." - nie tylko nie musisz ale wręcz nie możesz.

Gość jest tu taki temat
że kolo zakochał sie w lasce przyjaciela i pomaga mu przyjaciółka. czyżby prowokacja?

Gość czarna teczuszka
jesli sie od niego odsuniesz to moze zauwazy twoj brak i zrozumie ze cos tu jest nie halo..chociaz to facet to nigdy nie wiadomo. pomagajac mu sprawiasz ze widzi w tobie tylko przyjaciolke ale z drugiej strony moze to doceni

Gość Ingrid001012
żadna prowokacja. taka chora sytuacja. Nie jestem jego przyjaciółką tylko dobrą koleżanka.