Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wywłoka

Zaproszenie na imieniny.

Polecane posty

Gość wywłoka

Witam:) Zostalismy zaproszeni (JA I MĄŻ) na imieniny do znajomej. Nie jest to nasza bardzo bliska znajoma- jest to partnerka naszego dobrego znajomego. Nie wiem, czy wystarczą same kwiaty i czekoladki? Kupować prezent, skoro nawet nie znam jej gustu? Nie jesteśmy "przyjaciółmi" na codzień... ot...znajoma.

Gość qqqueczupa
jakies drogie czemu nie?

Tak? Tylko jaka? To chyba trzeba znać zamiłowanie do gatunku lektur znajomej...

Gość qqqueczupa
victoria victoria>>>!! napewno dobrym prezentem bedzie ksiazka nie wszyscy lubia czytac to po I, a po II skoro to niezbyt dobra znajoma to nie wiadomo w jakim rodzaju gustuje

prezentu bym Ci nie radziła kupować skoro nie znasz ani gustu czy też upodobań tej kobiety myślę że ładny bukiet kwiatów i dobre czekoladki wystarczą ...albo butelka dobrego wina

Gość pin it up
ja bym postawiła na wino (wg mnie jeśli nie jest abstynentką jakiś dobry trunek sprawdzi się zawsze)

Gość ele mela
wystarczą kwiaty i wino.

Gość pin it up
ja bym zamieniła bo czekoladki to po pierwsze mogą sie rozpuścić w taką pogodę, po drugie nie wiadomo czy nie jest na diecie, a po trzecie no cóż... winko zawsze jakoś tak fajniej :)

no... dieta:Pczekoladki- nie a wino z tyloma kaloriami, to tak???? Ale faktycznie- kupie wino i kwiaty:D dzieki za wpisy:)

Gość pin it up
prędzej odmówisz słodkości niż wina. poza tym wg mnie temperatura nie sprzyja czekoladzie - sama właśnie jem i rozpływa się na sreberku... Jak chcesz słodkości to merci lub raffaello są sto razy lepsze niż jakaś bomobnierka, ale jak mówię - ja bym postawiła na kwiaty i wino.

Gość lubisz ją czy nie bardzo
jak jej nie lubisz zbytnio, kup czekoladki, niech jej dupa zgrubnie ;)